reklama
kochana mi się podoba bardzo Livia fenomenalne imięnadal nie wiem jakie imie damy naszej ksiezniczce??
ale podobaja mi sie :
LIVIA
PAOLA
NADIA
ALEXANDRA....
niewiem co wybierzemy.....pomozcie
Princesin24
Zaciekawiona BB
moja kluska bedzie miala na imie Julia,bo wyszlam z zalozenia,ze kazda Julia jest ladnaChlopiec bylby Halil
kpi23
Fanka BB :)
A mi sie ALEXANDRA podoba najbardziej ...
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
nadal nie wiem jakie imie damy naszej ksiezniczce??
ale podobaja mi sie :
LIVIA
PAOLA
NADIA
ALEXANDRA....
Livia i Nadia super :-) z tym, że Livia bardziej neutralne i pasuje do większej ilości nazwisk, a u dziewczynki warto wziąć pod uwagę, że je kiedyś zmieni
nadika
nadal nie wiem jakie imie damy naszej ksiezniczce??
ale podobaja mi sie :
LIVIA
PAOLA
NADIA
ALEXANDRA....
Ja będę miała synka ale gdyby urodziła się córeczka to dałabym na imię NADIA.
Bardzo mi się podoba to imię.
nadika
Dziewczyny a co myślicie o imieniu NATAN ??
Od kiedy tylko pamiętam to mój mąż zawsze mówił, że jak będzie miał syna to da mu na imię Natan.
Ja na początku bardzo sceptycznie do tego podchodziłam ale zaczęło mi się podobać to imię. Boję się tylko tego jak dzieci w szkole będą później do niego podchodzić. Z drugiej jednak strony teraz jest tyle oryginalnych imion że chyba nie ma się o co martwić. :-)
Od kiedy tylko pamiętam to mój mąż zawsze mówił, że jak będzie miał syna to da mu na imię Natan.
Ja na początku bardzo sceptycznie do tego podchodziłam ale zaczęło mi się podobać to imię. Boję się tylko tego jak dzieci w szkole będą później do niego podchodzić. Z drugiej jednak strony teraz jest tyle oryginalnych imion że chyba nie ma się o co martwić. :-)
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Natan - bardzo mi się podoba!!!!
panienka
nawet mi się podoba, z tym, że dla mnie imię musi pasować do nazwiska :-)Dziewczyny a co myślicie o imieniu NATAN ??
Nam sie póki co podoba dla chłopczyka: Sebastian, Dominik, Mikołaj, a dla dziewczynki Dominika, Weronika. Jeszcze pewnie nam się zmieni, jak poznamy płeć :-):-):-)
reklama
nawet mi się podoba, z tym, że dla mnie imię musi pasować do nazwiska :-)
Fakt, my też dobieramy do nazwiska :-) Wydaje mi się że przy chłopaku jest łatwiej bo to na całe życie a u córki to jest duże prawdopodobieństwo że po ślubie i tak będzie mieć inne nazwisko.