reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla naszych bobasków

reklama
Dziewczyny a co myślicie o imieniu NATAN ??
Od kiedy tylko pamiętam to mój mąż zawsze mówił, że jak będzie miał syna to da mu na imię Natan.
Ja na początku bardzo sceptycznie do tego podchodziłam ale zaczęło mi się podobać to imię. Boję się tylko tego jak dzieci w szkole będą później do niego podchodzić. Z drugiej jednak strony teraz jest tyle oryginalnych imion że chyba nie ma się o co martwić. :-)

Dziewczyny a co myślicie o imieniu NATAN ??
Od kiedy tylko pamiętam to mój mąż zawsze mówił, że jak będzie miał syna to da mu na imię Natan.
Ja na początku bardzo sceptycznie do tego podchodziłam ale zaczęło mi się podobać to imię. Boję się tylko tego jak dzieci w szkole będą później do niego podchodzić. Z drugiej jednak strony teraz jest tyle oryginalnych imion że chyba nie ma się o co martwić. :-)
nawet mi się podoba, z tym, że dla mnie imię musi pasować do nazwiska :-)

Nam sie póki co podoba dla chłopczyka: Sebastian, Dominik, Mikołaj, a dla dziewczynki Dominika, Weronika. Jeszcze pewnie nam się zmieni, jak poznamy płeć :-):-):-)

reklama
nawet mi się podoba, z tym, że dla mnie imię musi pasować do nazwiska :-)

Fakt, my też dobieramy do nazwiska :-) Wydaje mi się że przy chłopaku jest łatwiej bo to na całe życie a u córki to jest duże prawdopodobieństwo że po ślubie i tak będzie mieć inne nazwisko.

Do góry