reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla maluszkow:):)

Ja jak wiecie dziewczynka Hania. Lekarz potwierdził, że to córeczka ale gdyby jednak urosło coś między nóżkami z czego bym była chyba załamana to będzie Szymon. Dawid od kiedy zaczęliśmy chodzić ze sobą tak sobie wymyślił i koniec. Nie mogłam go namówić na Frania. Ale z czasem i mi się Szymon spodobało. Sajmon:-):-):-):-):-) ble ale Szymek czy Szymuś ładnie brzmi.

reklama
Hania bardzo ładne imię, mnie sie jeszcze Marysia podoba, ale u mojego M nie przeszło:-( no cóż, dzis idę do gina więc może sie dowiem czy Julia czy Kubuś mieszka w moim brzuszku:-)

No mi też Marysia się podoba po mojej babuni. Na pewno dam na drugie imię tak Hani:-):-):-):-)

Moja koleżanka ma termin na koniec lutego i będzie miała Marysię. A imię Staś bardzo mi się podoba. No ciekawe Kasia, daj znać jak wrócisz! U mnie niby ma być Janek, ale poczekam na najbliższe usg, jak się potwierdzi, że siur to był siur, a nie przerośnięta łechtaczka, to dopiero zaczne mówić o dzidzi Janek. Narazie jest trochę Jankiem, a trochę Majką.

gosiah Jaś rewelacyjne imię dla chłopca!! Mi sie bardzo podoba !! Weronika tez fajne :-)

Ja jeszcze myslalam o Wiktorii, Mai, Oliwi, Wiorice... Oj ja to mam wrazenie , ze juz za dożo zaczęłam zastanawiać sie ad imieniem hehe ..pierwsze było Lena i mam nadzieje , że już tak zostanie... Choc w sumie, w ciąży kobieta bardzo zmienną jest, wiec może i imię dla dzidzi często zmienia sie hehe :-)

Pozdrawiam

Stopi 69
Skoro przeczucie masz na Lenkę to pewnie tak zostanie :-)
Ja inaczej jak Jaś do brzusia nie mówię-i wiem, że to imię jest idealne dla niego a inne nie będą po prostu pasować. Ale my mamy intuicję w tej ciąży ;-)

kleo_mk: no to widzę, że nasi synkowie będą imiennikami :-) mam nadzieję, że będzie siusior-ja bardzo chciałam no i są jajeczka. Trzymam kciuki za Janka

U nas Stasiu zdecydował ostatecznie co do imienia dla braciszka , wymyślił sobie Maksia a nam też się podoba , wiec facet będzie Maksymilian , a dziewczynka pozostaje bez zmian- Antosia

reklama
Do góry