reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
U mnie jak będzie chłopak to Mateusz...mąż się uparł więc daję mu wolną rękę bo dla pierwszej córki ja wybrałam Wiktoria i On nie protestował:-)....mi się osobiście podoba Kubuś,Bartuś,Oluś....a jak będzie dziewczynka to chwilowo nie mam pomysłu,podoba mi się Marysia ale moja teściowa ma tak na imię więc na pewno odpada......
Sam
Lipcowe mamy'09
Ja cały czas myślę o Majce dla dziewczynki, ale coś mi się rodzina łamie. Najpierw mąż zaczął protestować, a teraz córka oświadczyła, że jej siostra ma się nazywać Kinga i koniec. Nawet nie wiem skąd wzięła to imię, bo żadnej Kingi nie znamy. Oj niech będzie chłopak, to problemów mniej;-).
Witajcie dziewczyny. Jak każda mama mam rozterkę co do imienia dla dzidziusia.
największy problem jest w tym że nie chcę powtarzać imion jakie znajdują się już u mnie w rodzinie. Przez długi czas byłam pewna że jak będę miała córeczkę dam jej na imię Weronika lub Wiktoria i co się okazało że w rodzinie mojego partnera te imiona już występują...
Jeszcze nie znam płci mojego dzidziusia więc dla dziewczynki mam parę typów GAJA to chyba najbardziej no i podoba mi się jeszcze LENA natomiast mój partner wybrał imię ZOE szczerze to nie wiem co o tym myśleć.......Dla chłopca wybraliśmy imiona ALEX ,ALAN- to może głupio zabrzmi ale to imię mi się przyśniło i tak mi zostało.....
Wiec dziewczyny co Wy myślicie o tych imionach???
Pozdrawiam
największy problem jest w tym że nie chcę powtarzać imion jakie znajdują się już u mnie w rodzinie. Przez długi czas byłam pewna że jak będę miała córeczkę dam jej na imię Weronika lub Wiktoria i co się okazało że w rodzinie mojego partnera te imiona już występują...
Jeszcze nie znam płci mojego dzidziusia więc dla dziewczynki mam parę typów GAJA to chyba najbardziej no i podoba mi się jeszcze LENA natomiast mój partner wybrał imię ZOE szczerze to nie wiem co o tym myśleć.......Dla chłopca wybraliśmy imiona ALEX ,ALAN- to może głupio zabrzmi ale to imię mi się przyśniło i tak mi zostało.....
Wiec dziewczyny co Wy myślicie o tych imionach???
Pozdrawiam
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Witam :] My jeszcze płci nie znamy, ale wiemy ze jak bedzie synuś to bedzie Nataniel a jak bedzie córcia to bedzie Zosieńka :]
Poki co sa sprzeciwy tesciowej co do imienia Zosienka ale hmmmm jakby nie bylo to nie jej dziecko tylko moje i męza :]i Nazwiemy jak sami zdecydujemy
Poki co sa sprzeciwy tesciowej co do imienia Zosienka ale hmmmm jakby nie bylo to nie jej dziecko tylko moje i męza :]i Nazwiemy jak sami zdecydujemy
Mama Helenki
i Aniki :D
Moja teściowa za każdym razem jak ja odwiedzamy ma inny pomysł na imię
Ale teściu powiedział, jej najlepiej: Ty się nie nastawiaj i nie wymyślaj oni i tak cie zaskoczą jak coś wymyśla
A teściowej pozwalam gadać ile chce, bo z gadania to i tak nic nie będzie
Ja za 9 dni mam usg więc mam nadzieje, że się dowiem co tam brzuszku mnie szturcha ;-) i dopiero się zacznie wymyślanie :-)
Ale teściu powiedział, jej najlepiej: Ty się nie nastawiaj i nie wymyślaj oni i tak cie zaskoczą jak coś wymyśla
A teściowej pozwalam gadać ile chce, bo z gadania to i tak nic nie będzie
Ja za 9 dni mam usg więc mam nadzieje, że się dowiem co tam brzuszku mnie szturcha ;-) i dopiero się zacznie wymyślanie :-)
Kasiurek1983
Fanka BB :)
no ja mam wizyte dopiero 25 lutego, i wtedy dostane skierowanie na usg i badania och nie umiem sie doczekac :-)
u mnie na 90% będzie dziewczynka, wczoraj byłam na usg (tak przez przypadek) i lekarka powiedziała, że nic między nogami nie dynda, więc na dzień dzisiejszy 90% daje dla dziewczynki:-):-):-)
więc chyba Julia gości u mnie w brzuszku:-)
więc chyba Julia gości u mnie w brzuszku:-)
reklama