reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla maluszkow:):)

hi hi moja Amelka tez wysoko w rankingu :)))
za to Juliana nie widać - tylko i tak wciąż nie wiem czy to imię dla chłopca przejdzie, bo w domu wciąż walka :))) na razie jestem twarda i nie odpuszczam, ale kto wie czy w końcu nie zmięknę

reklama
A my się dzisiaj dowiedzieliśmy, ze nasz bąbelek to chłopczyk ;-) Jesteśmy tak szczęśliwi, że nie wiem-bo bardzo chcieliśmy faceta. I chyba będzie Pawełek

annie22 dziękuję serdecznie-mam nadzieję, że mojemu dziecku nie odpadną jajka do nastęonej wizyty-bo i takie historie słyszałam hehe. ALe ponoć zawsze odrastają na nowo :-)
Powiem Wam dziewczyny, że od początku wiedziałam, że to będzie chopak-gdyby gin mi powiedział, że dziewczynka to powiedziałabym mu, że i tak urodze faceta hihi

My mamy prolem z imieniem.Dla dziweczynki byly 3,a dla chlopca ani jedego.
Na razie stanelo na Mieszko ,ale zobaczymy:)

ja nie wiem czemu, ale sie jakos nastawilam nma chlopaka. Jesli okaze sie ze to chlopaczek to bedzie Robert. Moze imie i niezbyt oryginalnie, ale ponadczasowe i kiedys w wielkim swiecie inni nie beda mieli problemow z wymowa (oprocz tych co seplenia ;-))

Czesc :-)

Ja z tata dzidzi od poczatku ciazy spieramy sie o imie dla chłopca - on chce Stasia tylko Stasia, a ja mam mieszane uczucia co do tego imienia . Sas fajnie, ale Stanisław, Stachu ?? jakos mi nie lezy... Co do dziewczynki to od razu bylismy zgodni.
A że okazało sie ze bedzie dziewczynka, wiec problem imienia sam sie rozwiązał bedzie Lenka. jeszcze bardzo podoba mi sie imie Oliwia, ale chyba Lenka zostanie ;-)

Lenka też bardzo mi się podoba :-) ja a bym miała dziewczynkę to nazwałabym ją Weronika- mam nadzieję, że 2 bobasek będzie płci żeńskiej.
A my wczoraj zmieniliśmy imię dla naszego facecika. Miał być Paweł a będzie Jasiek. Ten Pawełek jakoś od początku mi nie pasował do mojego bąbla- a Jaś idealnie :-D bo Jasie to takie uśmiechnięte chłopaki są :-) jestem strasznie szczęśliwa

reklama
gosiah Jaś rewelacyjne imię dla chłopca!! Mi sie bardzo podoba !! Weronika tez fajne :-)

Ja jeszcze myslalam o Wiktorii, Mai, Oliwi, Wiorice... Oj ja to mam wrazenie , ze juz za dożo zaczęłam zastanawiać sie ad imieniem hehe ..pierwsze było Lena i mam nadzieje , że już tak zostanie... Choc w sumie, w ciąży kobieta bardzo zmienną jest, wiec może i imię dla dzidzi często zmienia sie hehe :-)

Pozdrawiam

Do góry