reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla maluszkow:):)

reklama
u mnie na 90% będzie dziewczynka, wczoraj byłam na usg (tak przez przypadek) i lekarka powiedziała, że nic między nogami nie dynda, więc na dzień dzisiejszy 90% daje dla dziewczynki:-):-):-)

więc chyba Julia gości u mnie w brzuszku:-)

Gratuluję! Julki są fantastycznymi dziewczynkami;-):-D:-D:-D
(Matylda może to potwierdzić:-p:-p;-);-);-);-))

My już wiemy ,że czekamy na Maksymiliana! Starszy braciszek zadecydował więc nie będziemy protestować! Niech ma tego swojego Maksia , może lepiej zareaguje na nowego członka rodziny:-)

A ja nadal nie moge sie zdecydowac co do imienia:baffled: Madzia co rusz wymysla inne,ja najbardziej chcialabym Jedrzeja, ale to za trudne imie dla Amerykanow:-D

Co prawda jeszcze nie znam plci dzidzi ale jesli to chlopiec to bedzie Dawid :happy: a co do dziewczynki mam metlik w glowie :-(Podoba mi sie Agnieszka Monika a najbardziej Magda. Tyle ze moja Madzia zmarla w 9 tc i teraz nie wiem czy druga nazwac tak samo? To chyba troche glupio nie?

Jak moja koleżanka była równo ze mną w ciąży (dosłownie może ze 2-3 dni były u nas różnicy )i straciła w 7 tygodniu i leżała w szpitalu to rozmawiała z księdzem. I on jej pow, żeby dała imię temu dziecku wtedy łatwiej jej będzie pogodzić się ze stratą,będzie mogła o nim rozmawiać nie jako ono tylko bezpośrednio z imienia. Dała na imię Gabriel i ksiądz jej pow, że jeśli będzie miała następnego synka to już tak mu nie da, bo Gabriel jest już w niebie i poszerzył grono Aniołków. Także myślę Heidi, że Madzię to Ty już masz pora na nowe imię.

reklama
Do góry