reklama
...u mnie na razie przeszła Amelka (a drugi typ dla dziewczynki to Nadia) teraz toczy się walka o Julka - ale jestem na dobrej drodze.
Mój P chce Dawida lub Miłosza, a moja córcia wybrała Sebastiana, więc czeka mnie jeszcze przeprawa
Mój P chce Dawida lub Miłosza, a moja córcia wybrała Sebastiana, więc czeka mnie jeszcze przeprawa
u nas na razie wybór stanął na SZYMONKU . Do tej pory było tak, że ja mówiłam co innego, mój małż co innego i co tydzień nam się zmieniało. Teraz od tygodnia już mówimy na naszego maluszka Szymonek, mąż pyta 'jak się miewa Szymonek', mówi - przynosząc mi herbatkę, że zrobił herbatkę 'dla Szymonka' więc coś mi się tak wydaje, że tak zostanie ;-). Nawet już sprawdzał jak by pasowało na przykład .... mecenas Szymon P... (to takie zboczenie, bo mój małż sam jest po prawie ;-)).
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
my też dziś myśleliśmy nad imieniem dla chłopca i kompletnie nie wiem co wybrać, chyba zostanie ten Piotruś, choć kiedyś też myślałam o Sebastianie
córek to bym nazwała i 5 a syna to jakoś mi dużo trudniej
córek to bym nazwała i 5 a syna to jakoś mi dużo trudniej
My wczoraj wieczorem z M spisaliśmy na kartkę imiona które Nam się podobają dla chłopca i dziewczynki. Faworyci na chwilę obecną to:
Eryk
Olaf
Konrad (tu pół na pół)
Lila (Liliana)
Julia
Eliza
Nina
na prowadzeniu Nina i Lila bo cały czas marzymy o dziewczynce :-)
Eryk
Olaf
Konrad (tu pół na pół)
Lila (Liliana)
Julia
Eliza
Nina
na prowadzeniu Nina i Lila bo cały czas marzymy o dziewczynce :-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Przez całą ciążę mówiłam do brzuszka Lilianka A wyszło jak wyszło , ale nadal podoba mi się to imię
reklama
Jejku jak fajnie ze wy juz tyle typow macie Mozna poogladac i porozwazac :-) Aczkolwiek my mamy trudny orzech do zgryzienia : po pierwsze chcemy zeby imie bylo normalnie uzywane w obu krajach (a przynajmniej istnial latwy odpowiednik), bo nie wiemy co zycie przyniesie... Po drugie mamy inne gusty a po trzecie kojarzymy imiona z osobami, czyli te ktore sa u mnie na szczycie listy, mojemu malzonkowi kojarza sie z jakimis nielubianymi osobami i na odwrot...
Takze nie mam pojecia jak to sie skonczy Narazie mam pustke w glowie
Takze nie mam pojecia jak to sie skonczy Narazie mam pustke w glowie