reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majówkowych dzieci :)

ewelle Mój Wojtuś miał być Amelią....:-) Śliczne imie....i wydaje mi się że więcej jest Maj i Zuzanek niż Ameli...Ale może się mylę.....
agate a co do Alexa i Eryka to ja stawiam na Eryka:-)

Mój mąż wczoraj jakoś tak zapytał- A może by tak Bartek?? Nie wiem jakoś tak Wojtuś mi już spasowało....:-) Nie wiem...co myślicie ??
Moja też miała być Amelka...ale będzie Majak

Tak sobie właśnie przypomniałam że w moim rejonie ostatnio dużo Wiktorii i Wiktorów jest!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja już głupia jestem. Nie mamy jeszcze imiona. MM wyleczył sie z Uli, na moje szczęście.
Ostatnio rozważamy Marysię, ale obawiam się Jej 'sierocenia". Wiecie o co mi chodzi ;)

Muszę przetrzepać kalendarz ;))

Podoba mi się bardzo Klara, Lenka, Gabrysia, ale MM sie nie zgodzi.

ech....

Dziewczyny dziekuje, ze tak licznie odpowiedzialyscie na mojego posta. Widze, ze Alex wygrywa zdecydowanie. No to moze i tak bedzie na pierwsze, to bede miala dwoch synow na A.

Julita, dla mnie Adrianna, nawet na pierwsze, kojarzy mi sie z piekna kobieta Adriana Karembeu. No i jak podoba mi sie Adrian, bo tak syna nazwalam, to i Adrianna tez sila rzeczy musi mi sie podobac.

Agate ja stawiam na Eryka !! :) Mój syn miał tak mieć na imię jednak będzie dziewuszka. Hmm może dam jej na imię Eryka :)

Ja mam dwa typy:

Bedzie Krysia albo Ala - ze wskazaniem na to pierwsze...

Kiedys chcialam Maje, potem Michaline - ale za duzo tych imion, zrobily sie za bardzo polularne i nie chce zeby w grupie czy w klasie bylo ich 3 czy 4

Krystyna - to sentyment po mojej zmarłej ciotce - ktora uwielbiałam, ktora byla wyjatkowym człowiekiem, a ktora nie miała nigdy swoich dzieci - nie mogła..
a i do Antosia - Krysia pasuje..

bara-dla mnie osobiscie marcelina kojarzy sie z precelkiem:-)he he nie wiem czemu,mi bardzo podoba sie gabrysia,Milenka,Malwina, ale najbardziej to Milenka sliczne takie imie ojjjj:-)

Agate wybierz ALEX :tak:
My się zastanawiamy nad drugim imieniem...i już nie wiem czy Zuzanna, Adrianna czy Marianna:confused::confused:
Zuzanna!!!:tak:
Mój mąż wczoraj jakoś tak zapytał- A może by tak Bartek?? Nie wiem jakoś tak Wojtuś mi już spasowało....:-) Nie wiem...co myślicie ??
Wojtuś!!:tak:
A ja już głupia jestem. Nie mamy jeszcze imiona. MM wyleczył sie z Uli, na moje szczęście.
Ostatnio rozważamy Marysię, ale obawiam się Jej 'sierocenia". Wiecie o co mi chodzi ;)

Muszę przetrzepać kalendarz ;))

Podoba mi się bardzo Klara, Lenka, Gabrysia, ale MM sie nie zgodzi.

ech....
Tiger ostatnio rodzi się sporo Marysiątek ;-) ale ja bym bardziej Gabrysię obstawiała:tak:

Ja mam dwa typy:

Bedzie Krysia albo Ala - ze wskazaniem na to pierwsze...
Krystyna - to sentyment po mojej zmarłej ciotce - ktora uwielbiałam, ktora byla wyjatkowym człowiekiem, a ktora nie miała nigdy swoich dzieci - nie mogła..
a i do Antosia - Krysia pasuje..

tak, właśnie miałam napisać, że Krysia bardzo pasuje do Antosia:tak:

a nasz Tomek na drugie będzie miał Gabriel :-)

reklama
Do góry