reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla majówkowych dzieci :)

reklama
Samir, to sa imie typowo muzulmanskie. We Francji bardzo czesto spotykane w rodzinach muzulmanskich, algierskich, marokanskich, tunezyjskich, tureckich, czy z krai muzulmanskich czarnej Afryki. Jest tez zenska odmiana Samir-Samira. A wiec z tego wnioskuje, ze maz muzulmanin z Indii, bo w tym kraju z tego co wiem jest sporo wyznawcow tej religi?

Dla zainteresowanych stronka z imionami muzulmanskimi, na niebiesko dla chlopaka i na rozowo, dla dziewczynki. Niektore z nich brzmia bardzo ladnie.

http://mamansmusulmanes.free.fr/prenoms.htm

Ostatnia edycja:
Samir, to sa imie typowo muzulmanskie. We Francji bardzo czesto spotykane w rodzinach muzulmanskich, algierskich, marokanskich, tunezyjskich, tureckich, czy z krai muzulmanskich czarnej Afryki. Jest tez zenska odmiana Samir-Samira. A wiec z tego wnioskuje, ze maz muzulmanin z Indii, bo w tym kraju z tego co wiem jest sporo wyznawcow tej religi?

Dla zainteresowanych stronka z imionami muzulmanskimi, na niebiesko dla chlopaka i na rozowo, dla dziewczynki. Niektore z nich brzmia bardzo ladnie.

:: Mamans Musulmanes :: Prnoms ::

Mój mąż nie jest muzułmaninem po prostu podoba mi się to imię.

Imie jest ladne. Z tym, ze z tego co wiem, osoba o takim imieniu we Francji bylaby brana automatycznie za muzulmanina. Nie znam nikogo o tym imieniu, kto bylyby innego wyznania. A w przypadku twojego dziecka byloby to mylne. Ale to nic takiego, skoro imie ci sie podoba to mozesz tak nazwac, bo brzmi fajnie.;-)

Wydaje mi się że mój mąż nie zaakceptuje tego imienia bo jego też często biorą za muzułmanina i bardzo mu się to nie podoba. Jeszcze mam masę czasu żeby wymyślić coś innego.:-)

reklama
Do góry