reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majówkowych dzieci :)

reklama
Mnie tez się Adam podoba tylko niestety mój szef ma tak na imię :-D, to by mi się z nim potem do końca zycia kojarzyło ;-).

to będą dwa Doriany ;> ? Nasz synus na drugie bedzie miał Krzysztof - po tacie :)
Ja pracowałam w rodzinie gdzie opiekowałam sie dwuletnim Maciusiem i na placu zabaw było ich kilku. Z Adasiami sie nie spotkałam.

A ja dzisiaj dyskutowałam z małżem na temat imienia i powiedział,że na wszystko się zgadza,żebym ja wybrała takie jak chcę :-).

My nie mamy jeszcze imienia dla synka. Na razie mówimy o nim i do niego "Malutki".
Mi bardzo podobają się imiona Natan i Aleksander oraz imiona ze stron męża : Samir albo Simran.
Zdecydowaliśmy więc że będziemy kontynuować tradycję mojego męża i dziecku wybierzemy imię po narodzinach. Na razie rozglądam się za imionami które mi się podobają na wszystkie literki alfabetu. muszę przygotować listę do szpitala :-D

Ja miałam imiona już wybrane od dłuższego czasu, dla dziewczynki i dla chłopaka. A dopiero 3 dni temu na USG dowiedziałam się, że noszę w brzuszku dziewczynkę więc oficjalnie ogłaszam że to Julia Sara :-) jeśli byłby chłopak to mąż mu wybrał na drugie Józef, a mi się tak nie podoba więc cieszę się że jest dziewczyna ;-)

My nie mamy jeszcze imienia dla synka. Na razie mówimy o nim i do niego "Malutki".
Mi bardzo podobają się imiona Natan i Aleksander oraz imiona ze stron męża : Samir albo Simran.
Zdecydowaliśmy więc że będziemy kontynuować tradycję mojego męża i dziecku wybierzemy imię po narodzinach. Na razie rozglądam się za imionami które mi się podobają na wszystkie literki alfabetu. muszę przygotować listę do szpitala :-D

Mój kolega ma na imię Samir. Ładnie, to popularne imię w Turcji. Z tego zestawu najbardziej podoba mi się Aleksander ale moja druga połowica się nie zgodziła. Zdecydowalismy się na Adama. Myslimy nas drugim imieniem, chce dać po moim dziadku :)

reklama
Mój kolega ma na imię Samir. Ładnie, to popularne imię w Turcji. Z tego zestawu najbardziej podoba mi się Aleksander ale moja druga połowica się nie zgodziła. Zdecydowalismy się na Adama. Myslimy nas drugim imieniem, chce dać po moim dziadku :)
Hmm zawsze myślałam że to indyjskie imię:baffled:.
Adam też mi się podoba :)

Do góry