reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla majówkowych dzieci :)

reklama
Mnie tez się Adam podoba tylko niestety mój szef ma tak na imię :-D, to by mi się z nim potem do końca zycia kojarzyło ;-).

to będą dwa Doriany ;> ? Nasz synus na drugie bedzie miał Krzysztof - po tacie :)
Ja pracowałam w rodzinie gdzie opiekowałam sie dwuletnim Maciusiem i na placu zabaw było ich kilku. Z Adasiami sie nie spotkałam.

A ja dzisiaj dyskutowałam z małżem na temat imienia i powiedział,że na wszystko się zgadza,żebym ja wybrała takie jak chcę :-).

My nie mamy jeszcze imienia dla synka. Na razie mówimy o nim i do niego "Malutki".
Mi bardzo podobają się imiona Natan i Aleksander oraz imiona ze stron męża : Samir albo Simran.
Zdecydowaliśmy więc że będziemy kontynuować tradycję mojego męża i dziecku wybierzemy imię po narodzinach. Na razie rozglądam się za imionami które mi się podobają na wszystkie literki alfabetu. muszę przygotować listę do szpitala :-D

Ja miałam imiona już wybrane od dłuższego czasu, dla dziewczynki i dla chłopaka. A dopiero 3 dni temu na USG dowiedziałam się, że noszę w brzuszku dziewczynkę więc oficjalnie ogłaszam że to Julia Sara :-) jeśli byłby chłopak to mąż mu wybrał na drugie Józef, a mi się tak nie podoba więc cieszę się że jest dziewczyna ;-)

My nie mamy jeszcze imienia dla synka. Na razie mówimy o nim i do niego "Malutki".
Mi bardzo podobają się imiona Natan i Aleksander oraz imiona ze stron męża : Samir albo Simran.
Zdecydowaliśmy więc że będziemy kontynuować tradycję mojego męża i dziecku wybierzemy imię po narodzinach. Na razie rozglądam się za imionami które mi się podobają na wszystkie literki alfabetu. muszę przygotować listę do szpitala :-D

Mój kolega ma na imię Samir. Ładnie, to popularne imię w Turcji. Z tego zestawu najbardziej podoba mi się Aleksander ale moja druga połowica się nie zgodziła. Zdecydowalismy się na Adama. Myslimy nas drugim imieniem, chce dać po moim dziadku :)

reklama
Mój kolega ma na imię Samir. Ładnie, to popularne imię w Turcji. Z tego zestawu najbardziej podoba mi się Aleksander ale moja druga połowica się nie zgodziła. Zdecydowalismy się na Adama. Myslimy nas drugim imieniem, chce dać po moim dziadku :)
Hmm zawsze myślałam że to indyjskie imię:baffled:.
Adam też mi się podoba :)

Do góry