reklama
to będą dwa Doriany ;> ? Nasz synus na drugie bedzie miał Krzysztof - po tacie
Ja pracowałam w rodzinie gdzie opiekowałam sie dwuletnim Maciusiem i na placu zabaw było ich kilku. Z Adasiami sie nie spotkałam.
Ja pracowałam w rodzinie gdzie opiekowałam sie dwuletnim Maciusiem i na placu zabaw było ich kilku. Z Adasiami sie nie spotkałam.
My nie mamy jeszcze imienia dla synka. Na razie mówimy o nim i do niego "Malutki".
Mi bardzo podobają się imiona Natan i Aleksander oraz imiona ze stron męża : Samir albo Simran.
Zdecydowaliśmy więc że będziemy kontynuować tradycję mojego męża i dziecku wybierzemy imię po narodzinach. Na razie rozglądam się za imionami które mi się podobają na wszystkie literki alfabetu. muszę przygotować listę do szpitala
Mi bardzo podobają się imiona Natan i Aleksander oraz imiona ze stron męża : Samir albo Simran.
Zdecydowaliśmy więc że będziemy kontynuować tradycję mojego męża i dziecku wybierzemy imię po narodzinach. Na razie rozglądam się za imionami które mi się podobają na wszystkie literki alfabetu. muszę przygotować listę do szpitala
Ja miałam imiona już wybrane od dłuższego czasu, dla dziewczynki i dla chłopaka. A dopiero 3 dni temu na USG dowiedziałam się, że noszę w brzuszku dziewczynkę więc oficjalnie ogłaszam że to Julia Sara :-) jeśli byłby chłopak to mąż mu wybrał na drugie Józef, a mi się tak nie podoba więc cieszę się że jest dziewczyna ;-)
My nie mamy jeszcze imienia dla synka. Na razie mówimy o nim i do niego "Malutki".
Mój kolega ma na imię Samir. Ładnie, to popularne imię w Turcji. Z tego zestawu najbardziej podoba mi się Aleksander ale moja druga połowica się nie zgodziła. Zdecydowalismy się na Adama. Myslimy nas drugim imieniem, chce dać po moim dziadku
reklama
Hmm zawsze myślałam że to indyjskie imię.Mój kolega ma na imię Samir. Ładnie, to popularne imię w Turcji. Z tego zestawu najbardziej podoba mi się Aleksander ale moja druga połowica się nie zgodziła. Zdecydowalismy się na Adama. Myslimy nas drugim imieniem, chce dać po moim dziadku
Adam też mi się podoba