reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla lipcowych maluszków

Martusia też przez chwilę myslałam o Brunonie, ale raczej będzie Grześ...(chyba że jeszcze mi się odmieni ;p) Natomiast mój mąż ciągle mówi że będzie Borys....a mi się z psem kojarzy.

Co do dziewczynki od dłuższego czasu jestem przekonana, że będzie Nela (mąż chciał Lena, ale w rankingach jest zbyt popularne ;p), chociaż dziś pomyślałam też o imieniu Maja.

Powiem jedno, myślałam że wybór imienia będzie łatwiejszy...:baffled:

A co do zapisywania w urzędzie przez tatusiów...mój się zestresował i zapisał mi imiona na odwrót, także na pierwsze mam tak jak miałam mieć na drugie ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Jak bylam w ciazy z Marika to bardzo nam sie podobalo dla chlopca Borys zreszta caly czas nam sie podoba, ale w zwiazu z tym,ze tak brzminasze nazwisko to jakos raczej by nie przeszlo....Borys Borys ? hahaahah

Martusia też przez chwilę myslałam o Brunonie, ale raczej będzie Grześ...(chyba że jeszcze mi się odmieni ;p) Natomiast mój mąż ciągle mówi że będzie Borys....a mi się z psem kojarzy.

Co do dziewczynki od dłuższego czasu jestem przekonana, że będzie Nela (mąż chciał Lena, ale w rankingach jest zbyt popularne ;p), chociaż dziś pomyślałam też o imieniu Maja.

Powiem jedno, myślałam że wybór imienia będzie łatwiejszy...:baffled:

A co do zapisywania w urzędzie przez tatusiów...mój się zestresował i zapisał mi imiona na odwrót, także na pierwsze mam tak jak miałam mieć na drugie ;p

Tak jak koleżanka moja miała być Monika Ewa a ojczulek zarejestrował na odwrót :tak:

w liceum miałam koleżankę która miała imiona Jadwiga Dominika
po babciach , tata się pomylił bo miała być Dominika Jadwiga
zawsze mówiła że przemieni sobie kolejność:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale na nk ją znalazłam i jeszcze tego nie zrobił:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U nas giełda imion trwa i pojawiły się nowe - stare typy: Lena -> nadal baaardzo nam się podoba tylko szkoda, że takie popularne :( Macie w swoim otoczeniu jakieś Leny? Bo u nas ani jednej.. stąd moje zdziwienie, że znalazłam w pierwszej 10 najpopularniejszych imion. Dalej: Liwia i Nela.
W czwartek mamy połówkowe usg, poprosimy o potwierdzenie czy Lenie / Liwii / Neli nie wyrósł siusiak i trzeba będzie rozpocząć giełdę męskich imion.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry