reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla lipcowych maluszków

Martusia też przez chwilę myslałam o Brunonie, ale raczej będzie Grześ...(chyba że jeszcze mi się odmieni ;p) Natomiast mój mąż ciągle mówi że będzie Borys....a mi się z psem kojarzy.

Co do dziewczynki od dłuższego czasu jestem przekonana, że będzie Nela (mąż chciał Lena, ale w rankingach jest zbyt popularne ;p), chociaż dziś pomyślałam też o imieniu Maja.

Powiem jedno, myślałam że wybór imienia będzie łatwiejszy...:baffled:

A co do zapisywania w urzędzie przez tatusiów...mój się zestresował i zapisał mi imiona na odwrót, także na pierwsze mam tak jak miałam mieć na drugie ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Jak bylam w ciazy z Marika to bardzo nam sie podobalo dla chlopca Borys zreszta caly czas nam sie podoba, ale w zwiazu z tym,ze tak brzminasze nazwisko to jakos raczej by nie przeszlo....Borys Borys ? hahaahah

Martusia też przez chwilę myslałam o Brunonie, ale raczej będzie Grześ...(chyba że jeszcze mi się odmieni ;p) Natomiast mój mąż ciągle mówi że będzie Borys....a mi się z psem kojarzy.

Co do dziewczynki od dłuższego czasu jestem przekonana, że będzie Nela (mąż chciał Lena, ale w rankingach jest zbyt popularne ;p), chociaż dziś pomyślałam też o imieniu Maja.

Powiem jedno, myślałam że wybór imienia będzie łatwiejszy...:baffled:

A co do zapisywania w urzędzie przez tatusiów...mój się zestresował i zapisał mi imiona na odwrót, także na pierwsze mam tak jak miałam mieć na drugie ;p

Tak jak koleżanka moja miała być Monika Ewa a ojczulek zarejestrował na odwrót :tak:

w liceum miałam koleżankę która miała imiona Jadwiga Dominika
po babciach , tata się pomylił bo miała być Dominika Jadwiga
zawsze mówiła że przemieni sobie kolejność:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale na nk ją znalazłam i jeszcze tego nie zrobił:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U nas giełda imion trwa i pojawiły się nowe - stare typy: Lena -> nadal baaardzo nam się podoba tylko szkoda, że takie popularne :( Macie w swoim otoczeniu jakieś Leny? Bo u nas ani jednej.. stąd moje zdziwienie, że znalazłam w pierwszej 10 najpopularniejszych imion. Dalej: Liwia i Nela.
W czwartek mamy połówkowe usg, poprosimy o potwierdzenie czy Lenie / Liwii / Neli nie wyrósł siusiak i trzeba będzie rozpocząć giełdę męskich imion.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry