reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla lipcowych maluszków

reklama
Koleżanka moja ostatnio polubiła czyjeś zdjęcie na fejsie, jakiegoś dzidziusia imieniem Bibianna :)

Mój typ na dziś to Iga, mojego małża Hania
Jak jajca urosna to napewno Jan Wiktor

Mi się też imię Asia podoba, ale mam mieć chłopaka, córka wybrała Antoś i będzie Antoś. Pewnie bo ma kolegę Antosia.

A Ja mam skpjarzenie Kuba z psem sąsiadki, bardzo fajny piesek był i Maks też z psem, Majka to pies mojej cioci, więc zawsze się będzie miało jakieś skojarzenia. Mój M chciałby Majka jakby była dziewczynka, mi się też podoba Majka, mimo, że moja ciocia miała psa o tym imieniu.

a ja ciagle mówie do brzusia Zosia...ale nie wiem na 100 Jeszcze...albo marysia..a do chłopca to jest dylemat...moze kordian, marcel albo brunon...niewiem...:-)

To wyobraź sobie taką sytuację, jak ojciec lekko na bani poszedł zarejestrować syna i dał mu na imię tak jak ma jego starszy brat. Tera są dwa Staszki i to pracujące w jednym zakładzie pracy. To jest dopiero hardcore:-p
łooooooo matko!!!!!!!szkoda, że tego nie odkręcili jak był czas:szok::tak:

To wyobraź sobie taką sytuację, jak ojciec lekko na bani poszedł zarejestrować syna i dał mu na imię tak jak ma jego starszy brat. Tera są dwa Staszki i to pracujące w jednym zakładzie pracy. To jest dopiero hardcore:-p
ale żal:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no szkoda ze tego nie odkręcili

reklama
Do góry