:-)No pięknie czyli jestem posiadaczką końskiego imienia
mój mężul kiedyś spotkał gdzieś imię Noemi i się mu spodobało... Jednak mu wyperswadowałam to, bo jakby potem wołali w szkole na córkę? Noe gdzie masz Arkę ?
reklama
Cat Ballou
Fanka BB :)
Koleżanka moja ostatnio polubiła czyjeś zdjęcie na fejsie, jakiegoś dzidziusia imieniem Bibianna
Mój typ na dziś to Iga, mojego małża Hania
Jak jajca urosna to napewno Jan Wiktor
Mój typ na dziś to Iga, mojego małża Hania
Jak jajca urosna to napewno Jan Wiktor
P
pinio25
Gość
na jajca już czas minąłzostaje psitka
kroma
Fanka BB :)
Mi się też imię Asia podoba, ale mam mieć chłopaka, córka wybrała Antoś i będzie Antoś. Pewnie bo ma kolegę Antosia.
A Ja mam skpjarzenie Kuba z psem sąsiadki, bardzo fajny piesek był i Maks też z psem, Majka to pies mojej cioci, więc zawsze się będzie miało jakieś skojarzenia. Mój M chciałby Majka jakby była dziewczynka, mi się też podoba Majka, mimo, że moja ciocia miała psa o tym imieniu.
A Ja mam skpjarzenie Kuba z psem sąsiadki, bardzo fajny piesek był i Maks też z psem, Majka to pies mojej cioci, więc zawsze się będzie miało jakieś skojarzenia. Mój M chciałby Majka jakby była dziewczynka, mi się też podoba Majka, mimo, że moja ciocia miała psa o tym imieniu.
u mnie Marysia odpada bo to moja teściowa wołasz małą Maryśkę a przychodzi dużaa ja ciagle mówie do brzusia Zosia...ale nie wiem na 100 Jeszcze...albo marysia..a do chłopca to jest dylemat...moze kordian, marcel albo brunon...niewiem...:-)
P
pinio25
Gość
łooooooo matko!!!!!!!szkoda, że tego nie odkręcili jak był czasTo wyobraź sobie taką sytuację, jak ojciec lekko na bani poszedł zarejestrować syna i dał mu na imię tak jak ma jego starszy brat. Tera są dwa Staszki i to pracujące w jednym zakładzie pracy. To jest dopiero hardcore
ale żalTo wyobraź sobie taką sytuację, jak ojciec lekko na bani poszedł zarejestrować syna i dał mu na imię tak jak ma jego starszy brat. Tera są dwa Staszki i to pracujące w jednym zakładzie pracy. To jest dopiero hardcore
no szkoda ze tego nie odkręcili
kota-behemota
Q & H team
Cat, piękne imiona typujecie
Martusia, Marcel i Brunon jak dla mnie rewelacja!
Martusia, Marcel i Brunon jak dla mnie rewelacja!
reklama
pinio widać ojcu nie przeszkadzało, bo z tego co mi wiadomo dość często chodził taki wystrzelony ;-)
da to dziwaków na tym świecie