ja miałam mieć MArta MAgdalena...ale mój tatus tak opijał pępkowe, ze poszedł do urzędu i zapomniał haha...wiedział ze cos na M i napisał Marta Monika...moja mama myślała ze go udusi hihi...co myślicie o imiemiu Brian jakby był chłopiec???:-)
reklama
ładnieja miałam mieć MArta MAgdalena...ale mój tatus tak opijał pępkowe, ze poszedł do urzędu i zapomniał haha...wiedział ze cos na M i napisał Marta Monika...moja mama myślała ze go udusi hihi...co myślicie o imiemiu Brian jakby był chłopiec???:-)
dziewczyny która tu chciała nazwać swoją córcię Lidka
mam szwagierkę Lidkę brak słów
anka-skakanka
Fanka BB :)
Martusia ja ogólnie wolę "normalne" imiona. Zastanów się jak to będzie brzmiało z nazwiskiem...co myślicie o imiemiu Brian jakby był chłopiec???:-)
Misia1974
Fanka BB :)
Ja mam Lidkę :-) Ja mam pozytywne skojarzenia. Te które znałam, były ok. Mam kuzynkę Lidię - wczoraj zadzwoniła wzruszona, bo wysłałam jej smsa, że u nas będzie Lidka :-) Rozmawiałam z nią jako posiadaczką imienia, czy ma jakieś uwagi, ale stwierdziła, że z perspektywy czasu jest z imienia zadowolona. Wszystkie Lidie, które znałam były poza tym niezwykle urodziwe :-) Przyznam, że ciagle się z tą Lidką oswajam, bo chciałam zawsze Joasię albo Magdusię. Ale w tym zakresie daliśmy prawo wyboru starszej córce.
Wczoraj pytam A. jak będzie się zwracał do Lidki (tj. chodziło mi o zdrobnienie) - powiedział: Jasiu! Ale chyba powoli się przyzwyczaja... Tyle że tak jak pisała kiedyś Coleta, na znaczeniu teraz zyskało staranie o kolejne dziecko :-)
Ja miałam być do urodzenia Witkiem. Imię mam po dziewczynce, która urodziła się na porodówce na łóżku obok, bo się jakoś rodzice nie przygotowali.
Wczoraj pytam A. jak będzie się zwracał do Lidki (tj. chodziło mi o zdrobnienie) - powiedział: Jasiu! Ale chyba powoli się przyzwyczaja... Tyle że tak jak pisała kiedyś Coleta, na znaczeniu teraz zyskało staranie o kolejne dziecko :-)
Ja miałam być do urodzenia Witkiem. Imię mam po dziewczynce, która urodziła się na porodówce na łóżku obok, bo się jakoś rodzice nie przygotowali.
P
pinio25
Gość
Misia-----------ale mnie Twój A. rozbawiłod samego rana hihihih
Martusia--------ja też nie jestem za Brianem;-)ale to Wam się ma podobać imię a nie nam
Martusia--------ja też nie jestem za Brianem;-)ale to Wam się ma podobać imię a nie nam
reklama
kota-behemota
Q & H team
Martusia, ja nie jestem fanką Brajanów (bo w PL tak musielibyście dziecko rejestrować), Nikoli, Kewinów, Dżesik, jakoś do mnie nie przemawiają takie imiona.