reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla lipcowych maluszków

reklama
Już co raz więcej pewnych typów! :-) Jak teraz większość z nas zna płeć to się nie dziwię.Ja sama przed poznaniem płci miałam chyba z 10 imion dla dziewczynek...a jeśli chodzi o chłopca to pustka w głowie.Przez chwilę jedynie Gabryś nam się podobał.No,ale jak już wiadomo było,że to będzie chłopek to jakoś samo wyleciało nam z ust...JULEK! Mój mąż tak napomknął i tak już mówimy do Bąbla :-D

Bejbiszon to wspaniale,że Julian również u Ciebie na topie! ;-) Też jestem zakochana w tym imieniu.

Kana...Pola bardzo fajne,oryginalne imię...ale występuje samo czy to jakiś skrót? np. Apolonia? Pola bardzo mi się podoba :-D

Faktycznie dosyć dużo tu Hań...ale co tu się dziwić?! Rewelacyjne! Kota zostań przy Hanusi...urocze imię :-)

Mgiełka! ja m.in pragnęłam Anastazji (Nastki). Moja babcia ś.p tak miała na imię...Zawsze będzie mi się podobać piękne imionko :laugh2:

ANIU Pola wystepuje takze samo....:) i wyobraz sobie ,ze czesciej znajdziesz je w immienikach niz np Marika....jak ma na imie moja starsza coreczka.... :)

Mi zawsze podobaly sie krotkie imiona ja mam na imie Karolina i zanim napisalam to z tak samo dlugim nazwiskiem w szkola, to......

Misia moja kuzynka ma coreczke Sare i to jest rewelacyjna dziewczynka, madra, rezolutna.....miodzio:)

Kota moje chomiczki adokaldnie kazdy z nich nazywal sie Kuba....bylo ich lacznie 6...a i tak imie to mi sie bardzo podoba:)

Pinio no to oby byly Pole :) hahaha

Ostatnia edycja:
Moja teściowa właśnie dzwoni i mówi "kochanie jak się czujesz? Hania szaleje, czy daje Ci odpocząć?" :-D się zdziwią wszyscy, jak Hanka będzie miała siusiaka między nogami :D

reklama
Jaśki to fajne chłopaki:-D

a u nas kompletny brak zdecydowania po raz kolejny :-D wczoraj było wszystko jasne a dzisiaj klęska bo wszyscy zaczęli się wypowiadać i oceniać........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry