reklama
mi się najbardziej podoba Tymon, Ksawery, będą nas na wsi wytykać palcami, że nie denis albo kevin mężowi póki co te się nie podobają, ale mi się nie podoba jego Dawid. to typy 'narazie', póki lekarz widział 'chyba ogórka' między nogami ;-)
Misia1974
Fanka BB :)
Ja mam ułatwione zadanie - w drodze głosowania imiona wybrały koleżanki z klasy córki. Ale nie wiem, czy Lidka i Jan to teraz takie trendy czy akurat dziewczyny jakieś romanse o Lidii i Janku czytały :-)
Dla mnie ok - lubiłam "Czterech pancernych" :-)
Imiona dla dzieci - serwis eDziecko.pl
Dla mnie ok - lubiłam "Czterech pancernych" :-)
Imiona dla dzieci - serwis eDziecko.pl
P
pinio25
Gość
No to mój synio będzie miał psio-kocio imię
P
pinio25
Gość
Moja siostra ma syneczka Julianka:-)
Ania.Ka
Zaciekawiona BB
Pinio no i pewnie siostrzeniec pierwsza klasa..Julianki fajne chłopaki Liczę na to,że i grzeczne hi hi
a Kajtek,Kajetan bardzo ładnie...a to,że ludzie nadają takie imiona zwierzakom to już ich gust.Słyszałam,że ktoś dał psu na imię Agatka,Sara czy Maks a to ładne ludzkie imiona! mój kolega miał pająka Leona a przyjaciólka królika Filipa! Nie patrzmy na to przy doborze imion dla dzieci,bo co rusz jakiś zwierzak wabi się po ludzku!
a Kajtek,Kajetan bardzo ładnie...a to,że ludzie nadają takie imiona zwierzakom to już ich gust.Słyszałam,że ktoś dał psu na imię Agatka,Sara czy Maks a to ładne ludzkie imiona! mój kolega miał pająka Leona a przyjaciólka królika Filipa! Nie patrzmy na to przy doborze imion dla dzieci,bo co rusz jakiś zwierzak wabi się po ludzku!
P
pinio25
Gość
Ania------Julek jest super jest bardzo bystry i jego paciorek do Bozi brzmi tak: chleba naszego pokruszonego ptaszkom
kana161
Mama "terrorystek" :P
No kochane u nas bez zmian Pola i Kacperek.... teraz tylko czekac kto tak na 100% mieszka u mamy
reklama
Misia1974
Fanka BB :)
Aniu - staram się to powiedzieć delikatnie, ale to nie kwestia, że ktoś dał psu takie imię ... u nas na kundelki się mówi: "no taki kajtek" - co znaczy, że to taki typowy, mały kundelek i mnóstwo właśnie małych kundelków miało na imię Kajtek. Mój dostał swego czasu takie imię właśnie, że był takim właśnie typowym Kajtusiem z zakręconym ogonkiem. Może to u nas taki regionalizm, ale ... nie znam żadnego chłopaka Kajetana, a piesków sporo. A do tego, dzieciaki z podwórka wołały ciągle "Kajtek bez majtek" ;-) Myślę, że w dobie rasowych psów, już się tego imienia nie daje tak powszechnie pieskom, ale kiedyś u nas były same Ciapki, Azory i Kajtki.
Ja chciałam córce nadać na imię Sara, ale mojej mamie się przypomniało, że wujek miał takiego wilczura i stwierdziła, że jakoś jej to nie pasuje. Odpuściłam więc :-)
Ja chciałam córce nadać na imię Sara, ale mojej mamie się przypomniało, że wujek miał takiego wilczura i stwierdziła, że jakoś jej to nie pasuje. Odpuściłam więc :-)