hehe kota, ja przy Kamilu wybrałam imię.. też miało być robocze;p;p bo moj nie był przekonany, ale tak się przyzwyczailiśmy przez ciąże że juz nei mogło być inaczej a Kubuś sliczne imię, tylko u mnie wsrod przyjaciol juz zajete wiec odpada..
reklama
kota-behemota
Q & H team
asko, no właśnie chyba u nas też ostatecznie zostanie Kuba :-) zobaczymy co czas przyniesie, ale im częściej mówię do brzuszka po imieniu, tym bardziej jestem przekonana, że to jest właśnie jego imię.
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
mąż wybrał imię dla chłopczyka Jakub i mówi do brzucha Kubusiu... w sumie na razie to nasze imię robocze na dzień dzisiejszy, ja nie jestem w 100% przekonana, ale nie mówię nie.
U mnie jest tak samo. Mój M. chciał bardzo żeby dziecko miało imię na M. Bo wtedy wszyscy mielibyśmy iniciały MM. A kiedyś po prostu padło Adam i tak zostało. Teraz mówimy do dzidzi Adaś i myślę, że ciężko będzie to zmienić, mimo iż była to jedynie jedna z propozycja.
Jeśli jakimś cudem okaże się ze to dziewczynka, to chyba M. nie odpuści. Zawsze marzył o Karolinie.
Co prawda jeszcze nie mamy oficjalnej informacji na temat tego czy jest siusiak czy nie ma ale ja od początku upieram się, że to będzie syn i mówię do brzucha Franek.
Nie byliśmy z mężem od razu zgodni co do imienia, ale teraz już tak się ten Franek przyjął, że jest zupełnie oczywisty.
A jak będzie dziewczynka? Może Ninka?
Nie byliśmy z mężem od razu zgodni co do imienia, ale teraz już tak się ten Franek przyjął, że jest zupełnie oczywisty.
A jak będzie dziewczynka? Może Ninka?
inka85
Mamusia Aleksego
my jeszcze kompletnie nie wiemy co będzie, choć mój M. rękę i nie tylko uciąć sobie daje, że chłopak będzie i na złość mi mówi do niego Walduś!!
wie, że kojarzy mi się to z Kiepskimi i w życiu bym dziecka tak nie skrzywdziła dając mu takie imię no ale podroczyć się lubi.. :-)
wie, że kojarzy mi się to z Kiepskimi i w życiu bym dziecka tak nie skrzywdziła dając mu takie imię no ale podroczyć się lubi.. :-)
dorcia88
Zaangażowana w BB
My z mężem już wybraliśmy imię dla maluszka, jeśli będzie dziewczynka to Lenka na 100%, a dla chłopaka mamy kilka imion ale nie umiemy się zdecydować (Bartosz, Filip, Igor, Franciszek, Mikołaj, Paweł, Piotr) kolejność przypadkowa:-) jak macie jakieś ciekawe propozycje imion dla chłopca to napiszcie:-)
niunia1604
Fanka BB :)
ogólnie mi sie podoba ALEX i chyba takie zostanie jeśli będzie synek
moja siostra chce Filipa (z konopi)
a zobaczcie na te imiona
ALBO TAK BĘDZIE ŁATWIEJ
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki
moja siostra chce Filipa (z konopi)
a zobaczcie na te imiona
ALBO TAK BĘDZIE ŁATWIEJ
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki
reklama