reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla grudniowych maluszków.

reklama
A nam się w końcu udało zdecydować co do męskiego imienia - GABRIEL! :laugh2:

Oj sergeevna lepiej jeszcze zastanówcie się nad imieniem dla dziewczynki, bo jeszcze się okaże, że będzie dziewczynka :)
Widze, że jesteś raczej przekonana i nastawiona na chłopca. Ja też tak miałam, wręcz byłam przekonana, a tu zonk! Lepiej się tak nie nastawiaj, bo potem będzie rozczarowanie :))

u mnie według USG i lekarza na 90% będzie chłopak obstawiamy Michał bądź Filip (bardziej Michał)
jeśli los zdecyduję inaczej i będzie dziewczynka to na imię damy jej Julia:):)

Serg ładne imię:-)
Asieńka dobrze, że macie już wybrane imiona:-)
Mamcia masz rację, lepiej się nie nastawiać, bo mimo wszystko można się rozczarować, wiem coś o tym:-)
Bajeczka ja tez uważam, ze fajnie mówic do brzuszka po imieniu. Jednak nie mogę dojść z moim M. do porozumienia...

moje dwa obstawiana dla chłopca to Wiktor i Oskar ale mąż nie zgodził się na Wiktora więc mój synek będzie Oskar
jak chodziłam w pierwszej ciąży to myślałam że będę miała chłopca miałam takie przeczucie i właśnie Oskar mówiłam do brzucha ale okazało sie żę to córcia i mąż wybrał Zuzia mi się spodobało i zostało mam Zuzie a imiona które teraz mi się podobają to Wiktoria ale jest strasznie dużo w moim otoczeniu więc dałabym na imnię Gabrysia i co za abstrakcja tym razem myślałam że na 100% noszę drugą córkę a tu niespodzianka synek
WIĘC MOJA INTUICJA KIEPSKA ZUPEŁNIE NA ODWRÓT

gosia mi też się strasznie podoba imię Wiktor:) chciałam mieć małego Wiktorka ale M stwierdził, że imię ładne ale takie jakieś poważne...ogólnie w tej kwestii nie mogliśmy się dogadać bo zupełnie inne imiona nam się podobają:p:p

reklama
Do góry