reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Właśnie wiem że osoby o tym imieniu są fajne i pomocne bo znam paru Piotrów =)
U nas jest ciężko z wyborem imienia dla chłopce dlatego że od strony mojego K rodzą się sami chłopcy i mój ma 3 braci i każdy po 2 synów i dookoła chłopaki i imiona które mi się podobały są zajęte np.
Dominik
Krystian
Patryk
Kacper
Bartek
a nie chce żeby imiona się powtarzały bo sama jak jechałam do babci to miałam sioste cioteczką Kaśkę i zawsze były głupie określenia mała Kasia i duża Kasia a mnie to wkurzało =/
U nas jest ciężko z wyborem imienia dla chłopce dlatego że od strony mojego K rodzą się sami chłopcy i mój ma 3 braci i każdy po 2 synów i dookoła chłopaki i imiona które mi się podobały są zajęte np.
Dominik
Krystian
Patryk
Kacper
Bartek
a nie chce żeby imiona się powtarzały bo sama jak jechałam do babci to miałam sioste cioteczką Kaśkę i zawsze były głupie określenia mała Kasia i duża Kasia a mnie to wkurzało =/
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
żabcia, ja mam w domu męża Bartka i będę miała syna Patryka, wiec imiona które Tobie sie podobają, również u nas są "ważne" i lubiane;-) a na drugie imie Patryk też będzie miał Marek, to również po moim tacie
A jakby sie nam kiedys udała córka, to będzie Iga Iwona ( drugie po mojej mamie)Chociaż trzecie dziecko, to chyba odległe czasy w skrajnej przyszłosci ..hehe
A jakby sie nam kiedys udała córka, to będzie Iga Iwona ( drugie po mojej mamie)Chociaż trzecie dziecko, to chyba odległe czasy w skrajnej przyszłosci ..hehe
Żabcia_tbg, Maciuś to słodkie imię. U dorosłego Maciej również brzmi świetnie. Kiedy nie znałam jeszcze płci maleństwa rozważałam to imię jako jedno z trzech. Przyznam, że bardziej mnie ciągnęło w stronę Igora, ale podobnie jak u asko_ usłyszałam protest - że to niby "ruskie" imię
kota-behemota
Q & H team
Mój mąż to Marek, bardzo fajny facet, szkoda, że to imię jest takie popularne :-)
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Przyznam, że bardziej mnie ciągnęło w stronę Igora, ale podobnie jak u asko_ usłyszałam protest - że to niby "ruskie" imię
Ja tez chciałam Igora, ale z kolei mój Małż argumentował to tym, że źle mu się kojarzy... Z niejakim "Ajgorem" z "Frankenstein'a"...
Sergeevna, właśnie mnie olśniło. Pisałaś kiedyś, że masz doła i nie wiesz, co ze sobą zrobić. Że nawet kartek Ci sie nie chce robić. No i patrząc teraz na Twoją sygnaturkę pomyślałam, że skoro masz taki talent, to możesz sama zrobić książkę pamiątkową dla Maluszka - wiesz, pierwsze zdjęcia usg, data pierwszego kopniaczka, data poznania płci, propozycje imion. Myślę, że byłaby to cudna pamiątka, a Ty robiłabyś ją z przyjemnością, bo przecież wszystko, co wiąże się z Maluszkami sprawia nam dużo radości
BTW, wiem, że to nie ten wątek, ale tak mnie naszło...
A co do małego "Ajgora", to w tej sytuacji musiałby mieć na drugie Franek XD
BTW, wiem, że to nie ten wątek, ale tak mnie naszło...
A co do małego "Ajgora", to w tej sytuacji musiałby mieć na drugie Franek XD
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Mła dobry pomysł z tym albumem, dziękuję !!! :-) Będę musiała pokombinować... ;-)
A faktycznie - Ajgor Franciszek... Bosko!! ;-)
A faktycznie - Ajgor Franciszek... Bosko!! ;-)
Ja jak chodzilam z Marika w ciazy to nie wiedzialam dlugo kogo nosze i propozycja dla dziewuszki to Amelka a dla chłopca Patryk lub Kuba. A niunia zostala Mariczka
Teraz kiedy nosze chlopca to nie bedzie ani Kuba ani Patryk. Chociaz Patryk strasznie mi sie podoba - ale synka tak nie nazwe.
Moglabym Oskar albo Alan ale moj P sie nie chce zgodzic,
Teraz kiedy nosze chlopca to nie bedzie ani Kuba ani Patryk. Chociaz Patryk strasznie mi sie podoba - ale synka tak nie nazwe.
Moglabym Oskar albo Alan ale moj P sie nie chce zgodzic,
reklama
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Mój M. ma na imię Mirek, kiedyś chciałam żeby syn też tak się nazywał, ale mój wykładowca z psychologii, na studiach wywróżył mi dwóch synów, dlatego stwierdziłam, że głupio byłoby gdyby jeden syn miał imię po tacie a drugi inne. Zastanawiam się czy nie dać Adasiowi na drugie Mirosław. Choć narazie bardziej myślę o Aleksandrze.