reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla grudniowych maluszków.

Ja jak chodzilam z Marika w ciazy to nie wiedzialam dlugo kogo nosze i propozycja dla dziewuszki to Amelka a dla chłopca Patryk lub Kuba. A niunia zostala Mariczka:)
Teraz kiedy nosze chlopca to nie bedzie ani Kuba ani Patryk. Chociaz Patryk strasznie mi sie podoba - ale synka tak nie nazwe.

Moglabym Oskar albo Alan ale moj P sie nie chce zgodzic, :(

Mi się Oskar bardzo podoba ale mój maż jest jak najbardziej przeciwny:-(

reklama
Mój M. ma na imię Mirek, kiedyś chciałam żeby syn też tak się nazywał, ale mój wykładowca z psychologii, na studiach wywróżył mi dwóch synów, dlatego stwierdziłam, że głupio byłoby gdyby jeden syn miał imię po tacie a drugi inne. Zastanawiam się czy nie dać Adasiowi na drugie Mirosław. Choć narazie bardziej myślę o Aleksandrze.

Nastazja śmiac mi sie chce, bo przypomnialam sobie, że kabaret Ani mru mru, ma jeden taki skecz, gdzie ojciec ma trzy córki...maja na imie Jolanta, Jolanta i Dżeskika ( czy jakos tak)..więc wiesz..zawsze możesz sobie strzelić dwóch Mirków...hehe..nie no żartuje oczywiście... ja też myslałam o Aleksandrze ale na pierwsze , ale mój maz odmówił "bo nie i koniec ;)"...konkretne uzasadnienie, nie?..hehe..no i bedzie Patryk

agapa nie przejmuj się nie tylko Twój mąż kręci nosem na Oskara ja raz tylko powiedziałam mojemu że może synka tak nazwiemy to spojrzał tak na mnie i powiedział nie. A przecież to takie ładne imię =)

uff doszliśmy do dwóch imion :-p Aleksander albo Patryk. Co do pisowni to zobaczymy czy polska czy angielska. Ja się cieszę bo w końcu coś mamy a z czasem zobaczymy, może zaczniemy wcześniej maluszka nazywać którymś imieniem albo zdecydujemy jak się urodzi i go zobaczymy. :-)

reklama
Czytam ten wątek od dłuższego czasu i odkąd wiem że będzie synek nie mam pomysłu na imię! Dziewczynka miała być Sara. Męskie imię które mi się bardzo podoba to Igor, ale mój M. mówi zdecydowanie nie!!! Fajnie, że macie chociaż jakieś typy, bo ja nic...ehh...

Do góry