reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla grudniowych maluszków.

reklama
U nas imię dla dziewczynki pozostaje niezmiennie Zosia a znowu dla chłopca miał być Piotruś ale mój M zaczął ostatnio kręcić nosem na to imię i jak na razie stwierdził że nie ma ładnych imion dla chłopców :-D i z ostatecznym wyborem imienia dla chłopca poczekamy do usg aż poznamy płeć czyli jeszcze jakiś miesiąc.

a u nas prawdopodobnie znów zmiana...tym razem na Szymon Marek...hehe, wiem, że to smieszne, ale poprzednim razem były dwa imiona "pewniaki" po jednym dla obu płci ( Błażej i Iga), a teraz nie jesteśmy pewni, co chwile cos innego przychodzi do głowy...dlatego ja do naszego syna jeszcze nie jestem w stanie mówic po imieniu jak wiele z Was, szkoda, ale widocznie jeszcze nie trafilismy na TO odpowiednie imie :) Ale do grudnia się wyjaśni :)

Ja też mam chwile wahania, co do imienia, ale nie mam jak narazie innego- konkurencyjnego. Poza tym cały czas mówimy do niego Adam i tak dziwnie bym się chyba czuła zmieniając- jakbym mówiła do innej osoby. Ale - nigdy nie mów nigdy.

reklama
klariss, jak traficie w TO imię to będziesz na 100% pewna, ja też na początku miałam mnóstwo róznych imion, nawet ostatnio smsa znalazłam w telefonie, gdzie mąż mi pisał, że tęskni za mną i za Miłoszkiem :D
ale jak w końcu padło imię Kubuś to tak mi się ciepło wokół serca zrobiło, że po prostu wiedziałam, że mój synek tak ma na imię.

a do grudnia jeszcze trochę czasu, więc na pewno coś zaradzicie.

Do góry