reklama
Ale ja się wcale nie łudzę, że wybrałam oryginalne imię
Wiem, że jest popularne, ale nie aż tak jak Julia
Tutaj najaktualniejsze statystyki Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki. Niby tylko z Warszawy, ale pokrywają się mniej więcej ze statystykami krajowymi z 2010 i 2009 roku, więc chyba można traktować je ogólnie. W 2011 Emilka jest na 17 miejscu. Dla mnie to wystarczające
Wiem, że jest popularne, ale nie aż tak jak Julia
Tutaj najaktualniejsze statystyki Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki. Niby tylko z Warszawy, ale pokrywają się mniej więcej ze statystykami krajowymi z 2010 i 2009 roku, więc chyba można traktować je ogólnie. W 2011 Emilka jest na 17 miejscu. Dla mnie to wystarczające
kota-behemota
Q & H team
my też na pewno będziemy Kubie wybierać jakieś drugie imię, ale na razie jeszcze nic nie wymyśliliśmy
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Nasze dzieci na pewno będą miały drugie imiona Wzięliśmy to jako kontynuację tego, co zapoczątkowali moi rodzice. Zarówno moja siostra jak i ja mamy na drugie imię po mamie, a mój brat po tacie. Dlatego nasze dziecko, niezależnie od płci, drugie imię dostanie po rodzicu (córeczka moje, a synek po moim M.).
My jeszcze nie mamy imienia dla synka, wogole nie mozemy sie zmobilizowac zeby cos wymyslec..
A cd drugiego imienia to raczej nie bedziemy dawac. Marika nie ma wiec synek tez nie bedzie miał. Zreszta ani ja ani P nie mamy drugiego imienia.
A cd drugiego imienia to raczej nie bedziemy dawac. Marika nie ma wiec synek tez nie bedzie miał. Zreszta ani ja ani P nie mamy drugiego imienia.
dagne
Fanka BB :)
No to po dzisiejszym usg tatuś miał popis i wymyślał imię dla córci w drodze do domu i zanim dojechaliśmy miał 2 typy: Anielka i Kalinka. I teraz dumnie mi oświadczył, że Kalinka po cichu sądzę, że dlatego, bo to imie jest zawarte w piosence wojskowej (a mój mąż wojak)
reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
A u nas stanęło na tym że mój M powiedział że wszystkie fajne imiona dla chłopców są już zajęte, a mi się podoba Piotruś albo Maciuś więc pewnie będzie jedno z nich chyba że mój K coś jeszcze wymyśli a na drugie Marek =) A dla dziewczynki stale i niezmiennie jak na razie Zosia Bożena. Drugie imiona po moich rodzicach =)