reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla grudniowych maluszków.

Kurcze,a my z mężusiem nastawieni byliśmy na Jasia i Stasia-bo będziemy mieli bliźnięta,a tu "rozczarowanie" po ubiegłotygodniowym USG-19 tydzień, wyszło,że niby są 2 kobitki,no i teraz burza mózgów.Wczoraj ustaliliśmy: Anna Katarzyna i Halina,Maria

reklama
salsik, witaj!!! jeszcze niedawno się zastanawiałśmy czy jest wśród nas jakaś podwójnie zapakowana mama, a tu proszę - zjawiasz się Ty :-D
gratuluję i wybraliście bardzo ładne imiona :tak: Anna Katarzyna to moja siostra, fajna z niej babka haha :-D

napisz jak się czujesz, jak znosisz ciąże, jak to jest mieć dwa skarby w brzuszku?

Salsik.. hehe a ja jestem przekonana że mam w brzusiu córkę.. ale będą jaja jak się okaze na przekor, i będzie drugi synuś, imiona na razie tylko dla dziewczynki mamy:)
Albo Karolina Wioletta, albo Paulina Wioletta( drugie nie podlega dyskusji, chcemy na pamiątke mojej jedynej zmarłej tragicznie szwagierki.. ehh miała tylko 17,5 roku)

asko- wśród moich znajomych i rodziny w przeciągu ostatniego roku urodził się 1 chłopiec( lipiec 2010) i ....9 dziewczynek+ 1 ur.się za miesiąc-SZOK. Z moim mężusiemwysnuliśmy taką teorię,że wszystkie dzieciaczki z ubiegłorocznej "produkcji";-)rodzą się dziewczynkami,a że nasze były wstrzelone w marcu br. i to dwie sztuczki za jednym zamachem to mieliśmy nadzieję,że to będą chłopcy tak dla równowagi i przyzwoitości w rodzinie. A tu masz-2 tyg. temu podczas USG nasza teoria gruchnęła,aż zahuczało :tak: Ale naszej radości z długo oczekiwanej ciąży nic,a nic nie zmąci.

To zupełnie tak, jak u mnie :)

Oj, mój post dotyczył wypowiedzi Freyi@

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry