Kurcze,a my z mężusiem nastawieni byliśmy na Jasia i Stasia-bo będziemy mieli bliźnięta,a tu "rozczarowanie" po ubiegłotygodniowym USG-19 tydzień, wyszło,że niby są 2 kobitki,no i teraz burza mózgów.Wczoraj ustaliliśmy: Anna Katarzyna i Halina,Maria
reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
salsik chyba jesteś jedyną która będzie miała bliźniaki z grudniówek =)
inka85
Mamusia Aleksego
salsik witamy wśród Grudniówek :-) a właściwie to podwójnie z racji bliźniaków ;-)
faktycznie jako jedyna będziesz mieć dwójkę szkrabów naraz!!
w tym wątku https://www.babyboom.pl/forum/grudzien-2011-f409/grudzien-2011-a-50036/ napisz coś więcej o sobie bo na pewno inne Mamusie są ciekawe jak to jest nosić pod serduszkiem DWA serduszka
faktycznie jako jedyna będziesz mieć dwójkę szkrabów naraz!!
w tym wątku https://www.babyboom.pl/forum/grudzien-2011-f409/grudzien-2011-a-50036/ napisz coś więcej o sobie bo na pewno inne Mamusie są ciekawe jak to jest nosić pod serduszkiem DWA serduszka
kota-behemota
Q & H team
salsik, witaj!!! jeszcze niedawno się zastanawiałśmy czy jest wśród nas jakaś podwójnie zapakowana mama, a tu proszę - zjawiasz się Ty
gratuluję i wybraliście bardzo ładne imiona Anna Katarzyna to moja siostra, fajna z niej babka haha
napisz jak się czujesz, jak znosisz ciąże, jak to jest mieć dwa skarby w brzuszku?
gratuluję i wybraliście bardzo ładne imiona Anna Katarzyna to moja siostra, fajna z niej babka haha
napisz jak się czujesz, jak znosisz ciąże, jak to jest mieć dwa skarby w brzuszku?
Salsik.. hehe a ja jestem przekonana że mam w brzusiu córkę.. ale będą jaja jak się okaze na przekor, i będzie drugi synuś, imiona na razie tylko dla dziewczynki mamy
Albo Karolina Wioletta, albo Paulina Wioletta( drugie nie podlega dyskusji, chcemy na pamiątke mojej jedynej zmarłej tragicznie szwagierki.. ehh miała tylko 17,5 roku)
Albo Karolina Wioletta, albo Paulina Wioletta( drugie nie podlega dyskusji, chcemy na pamiątke mojej jedynej zmarłej tragicznie szwagierki.. ehh miała tylko 17,5 roku)
asko- wśród moich znajomych i rodziny w przeciągu ostatniego roku urodził się 1 chłopiec( lipiec 2010) i ....9 dziewczynek+ 1 ur.się za miesiąc-SZOK. Z moim mężusiemwysnuliśmy taką teorię,że wszystkie dzieciaczki z ubiegłorocznej "produkcji";-)rodzą się dziewczynkami,a że nasze były wstrzelone w marcu br. i to dwie sztuczki za jednym zamachem to mieliśmy nadzieję,że to będą chłopcy tak dla równowagi i przyzwoitości w rodzinie. A tu masz-2 tyg. temu podczas USG nasza teoria gruchnęła,aż zahuczało Ale naszej radości z długo oczekiwanej ciąży nic,a nic nie zmąci.
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
moje typy,tak ku pamięci sobie zapiszę
-Jeremi
-Jeremiasz
-Nicolas
-Allan
-Ignacy
-Tymoteusz
-Jeremi
-Jeremiasz