reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla dzieci

W naszym przypadku to byloby Ann Magali, tylko wiesz drugiego imienia prawie sie nie uzywa , wiec.....a dal mnie jesli zostanie jak powyzej to bedzie Ania ,
a co sadzisz o imieniu Noemi ????

reklama
Ann?czyli nie mieszkacie w Polsce?dobrze wnisokuje?
a co do Noemi to tez ładne, takie orginalne, ale Magali jakos tak bardziej mi sie spodobalo, jak dla malej ksiezniczki:)
fakt, drugie imie zadko jest uzywane, ale jest i wszedzie jest wpisywane.a zdarzalo sie, ze nawet w szkole zwracali sie do mnie Katja, z racji tego, ze w klaise oprocz mnie byly jeszcze 4 Marty.tak wiec razem bylo nas 5:)5 Mart na 10 dziewczyn:)

Na chwile obecna to znaczy na pewno do konca roku jestesmy w Polsce , pozniej jeszcze nie wiem , to zalezy gdzie moj partner dostanie kontrakt na odpowiadajacych mu warunkach ...pewnie nas gdzies rzuci po swiecie ;D
ale bb zawsze bedzie ze mna niezaleznie od tego gdzie ja wyladuje ;D

wiecej niz nalog, na szczescie nie mam neta w domu wiec moge kozystac z bb tylko w pracy , bo moje kochanie chyba z domku by mnie wywalilo jakbym tylko na bb siedziala :laugh: Marthus bo nie pamietam jakie ty , przepraszam wy wybraliscie imiona????

a ja w domku sama siedze to i na bb caly dzien ;D rodzice juz wyjechali a z Wojtkiem razem nie mieszkamy...
a imiona dla dziewczynki prawdopodobnie Oliwia, lub Aleksandra(Olka;))dla chłopca MArcin.

Olka jest sliczne imie dla dziewczynki , mam 11 miesieczna chrzesnice o tym imieniu , jest poprostu boska !!! Oj Marthusiu jezeli mozna spytac dlaczego ??? sytuacja mieszkaniowa trudna ???

nie trudna...moglibysmy mieszkac razem u moich rodzicow..ich i tak przez wieksza czesc roku nie ma, tylko ja nie wiem czy jestem na to gotowa:(jeszcze niedawno nie bylismy razem, a teraz tak sie wszystko pozmienialo..a nasze ostatnie rozmowy konczyly sie klotniami, wiec nie wiem...

Marthusiu rzeczywiscie musisz sobie to przemyslec na spokojnie , daj sobie troche czasu, przepraszam , ze pytalam , nie wiedzialam ...
a imionka dla dziciatka sliczne , zwlaszcza ola ;)

reklama
nie przepraszaj, nie masz za co!!
caly czas sie nad tym zastanawiam..bo kcham go i chce z nim byc..ale czasami odnosze wrazenie, iz mimo, ze mowi, ze mnie kocha to jest ze mna tylko ze wzgledu na dziecko, glupie co?:(

Do góry