reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona 2012

reklama
Może komuś nasze imiona przypadną do gustu.
Nasi chłopcy to 10-cio letni Maciej,i 5-cio letni Emil.
Pozdrawiam Asia

A moja pociecha ma Zuzia (14.09.2012) tatuś wybrał imię i bardzo ładne a co do czego w szpitalu gdzie rodziłam na świat przychodzili sami chłopcy :D pozdrawiam wszystkie obecne jak i przyszłe mamy :)

bardzo popularne w moim otoczeniu w tym roku sa dwa imiona:chyba juz mamy trzy Aleksandry i trzech Tymków;-),mamy też w tym roku narodzonych w najbliższym gronie znajomych dwóch Kajetanów:rofl2: i Szymka:happy:,

reklama
W tym roku jest szał na Julie, Amelki, Maje, Kacperki i Antosie... Mi osobiście podoba się imię Iga, Oliwier, zastanawiałam się jeszcze nad Filipem :) Pozdrawiam szczęśliwych rodziców!

Do góry