reklama
a moja także! i jeszcze justyny85!moja fasolinka będzie miała na imię Wiktorek![]()
a u nas juz nie wiem jak bedzie, miał byc Olaf, ale czym bliżej tym bardziej nie jestem przekonana, rozważam jeszcze imię Oktawian, albo Marcel, jak się urodzi to bede wiedziała![]()
Guusia My tez jeszcze nie wiemy, miał byc Igor, ale chyba nie. Rozwazamy jeszcze Antosia.
przyszla_mama81
Mama81
reklama
lilu02
Fanka BB :)
o ja też znam Polę ma 6 lat...śliczna dziewczynka....Milenkę też znam ale ta już taka urodziwa nie jest upsssssssssss.........
A u nas nadal Liliana chociaż ostatnio odkryłam, ze to nie święte imię i muszę jeszcze drugie szukać bo ksiądz zrobi nam problemy. I teraz chciałam króciutkie święte i znalazłam ITA... ale sama nie wiem, za to święte jest imię podobne do Liliany LILIOZA..... ale nie wiem czy małż da się nakręcić...
LILIOZA co wy na to????????? W skrócie Lila, Lilka, Lili,Liza, no i Lilu...........
Jestem bardzo ciekawa waszych opinii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A u nas nadal Liliana chociaż ostatnio odkryłam, ze to nie święte imię i muszę jeszcze drugie szukać bo ksiądz zrobi nam problemy. I teraz chciałam króciutkie święte i znalazłam ITA... ale sama nie wiem, za to święte jest imię podobne do Liliany LILIOZA..... ale nie wiem czy małż da się nakręcić...
LILIOZA co wy na to????????? W skrócie Lila, Lilka, Lili,Liza, no i Lilu...........
Jestem bardzo ciekawa waszych opinii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja: