reklama
a moja także! i jeszcze justyny85!moja fasolinka będzie miała na imię Wiktorek
a u nas juz nie wiem jak bedzie, miał byc Olaf, ale czym bliżej tym bardziej nie jestem przekonana, rozważam jeszcze imię Oktawian, albo Marcel, jak się urodzi to bede wiedziała
Guusia My tez jeszcze nie wiemy, miał byc Igor, ale chyba nie. Rozwazamy jeszcze Antosia.
przyszla_mama81
Mama81
reklama
lilu02
Fanka BB :)
o ja też znam Polę ma 6 lat...śliczna dziewczynka....Milenkę też znam ale ta już taka urodziwa nie jest upsssssssssss.........
A u nas nadal Liliana chociaż ostatnio odkryłam, ze to nie święte imię i muszę jeszcze drugie szukać bo ksiądz zrobi nam problemy. I teraz chciałam króciutkie święte i znalazłam ITA... ale sama nie wiem, za to święte jest imię podobne do Liliany LILIOZA..... ale nie wiem czy małż da się nakręcić...
LILIOZA co wy na to????????? W skrócie Lila, Lilka, Lili,Liza, no i Lilu...........
Jestem bardzo ciekawa waszych opinii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A u nas nadal Liliana chociaż ostatnio odkryłam, ze to nie święte imię i muszę jeszcze drugie szukać bo ksiądz zrobi nam problemy. I teraz chciałam króciutkie święte i znalazłam ITA... ale sama nie wiem, za to święte jest imię podobne do Liliany LILIOZA..... ale nie wiem czy małż da się nakręcić...
LILIOZA co wy na to????????? W skrócie Lila, Lilka, Lili,Liza, no i Lilu...........
Jestem bardzo ciekawa waszych opinii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja: