reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla Maluszka :)

reklama
też polecam Hanie, koleżanka 12.02 urodziła w godzinę Haneczkę ;) A Łucja to bardzo ładne szlachetne imię, i ma uroczy skrót Lusia ;) Natalie które znam to lafiryndy niestety :p

nawet nie widziałam że masz tak na imię?:D no niestety ja trafiam na jakieś nieciekawe Natalie, poza córeczką mojej koleżanki choć jeszcze nie wiadomo co z niej wyrośnie :p
taka najbardziej lafiryndowata potrafi wstawiać na fb zdjęcia w samej bieliźnie i na obcasach, oczywiście kaczy dziób musi być i skarpetki w stanik ... uhhh nie znoszę takich panien ...

nawet nie widziałam że masz tak na imię?:D no niestety ja trafiam na jakieś nieciekawe Natalie, poza córeczką mojej koleżanki choć jeszcze nie wiadomo co z niej wyrośnie :p
taka najbardziej lafiryndowata potrafi wstawiać na fb zdjęcia w samej bieliźnie i na obcasach, oczywiście kaczy dziób musi być i skarpetki w stanik ... uhhh nie znoszę takich panien ...

Nie wiem od czego to zależy, ale inne Natalie które ja znam też są takie "dziunie Krysie". Chyba jestem jakimś odmieńcem czy coś... :-D

mój M kiedyś był z jedną, rozsyłała potem wszystkim swoje zdjecia nago w stroju kowboja (tzn w butach i kapeluszu) a potem ściemniała że to jakaś inna laska bardzo podobna do niej. Peszek że zrobiła je w swoim pokoju w którym każdy z nas choć raz był :p

reklama
A ja mam 6 letnią chrześnicę Natalię i jest fajną dziewczynką - starszych Natalii nie znam.
Ja staram się nie utożsamiać imion z konkretnymi ludźmi , bo do każdego imienia można znaleźć osobę z którą coś nie teges :-D;-)

Tak jak niektórzy mi mówią że Agaty to są takie i owakie - a ja wszystkie Agaty które znam uważam za równe dziewczyny :-)

Do góry