reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla Maluszka :)

mój mąż to Janusz
ale faktycznie jak mówiłam koleżankom że się umawiam z Januszem to myślały że on ma 40-50 lat a miał 25 ;p

reklama
Ja mam kumpla Janusza (30 lat) i całkiem niedawno dowiedziałam się, że on jest właśnie Janusz a nie Jan bo wszyscy mówiliśmy do niego Janek. A właśnie on jest bardzo przystojny i to imię kojarzy mi się właśnie bardzo fajnie:-);-)

jak chciałam dla córki Lilianna to R. mnie zbeształ że co za imiona dziwne wybieram,a wczoraj w tv leciał program o dziewczynce Liliance i mój R. ..."Lilianka...fajne imię ,co?" zwariować:szok: ale może jednak będzie na moje i będzie Lilianka:-)

Janusz mi się kojarzy z chłopakiem, który nas oszukał i wykradł rzeczy z mieszkania, które załatwiliśmy mu do wynajęcia od znajomego adwokata :dry:

W tym momencie żadnych pejoratywnych skojarzeń nie mam z imieniem Jakub i Mateusz. Straszliwie nam się podoba Nikodem, ale gdybyśmy nazwali tak syna, byłoby to raczej kiepsko widziane :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry