reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla Maluszka :)

mój mąż to Janusz
ale faktycznie jak mówiłam koleżankom że się umawiam z Januszem to myślały że on ma 40-50 lat a miał 25 ;p

reklama
Ja mam kumpla Janusza (30 lat) i całkiem niedawno dowiedziałam się, że on jest właśnie Janusz a nie Jan bo wszyscy mówiliśmy do niego Janek. A właśnie on jest bardzo przystojny i to imię kojarzy mi się właśnie bardzo fajnie:-);-)

jak chciałam dla córki Lilianna to R. mnie zbeształ że co za imiona dziwne wybieram,a wczoraj w tv leciał program o dziewczynce Liliance i mój R. ..."Lilianka...fajne imię ,co?" zwariować:szok: ale może jednak będzie na moje i będzie Lilianka:-)

Janusz mi się kojarzy z chłopakiem, który nas oszukał i wykradł rzeczy z mieszkania, które załatwiliśmy mu do wynajęcia od znajomego adwokata :dry:

W tym momencie żadnych pejoratywnych skojarzeń nie mam z imieniem Jakub i Mateusz. Straszliwie nam się podoba Nikodem, ale gdybyśmy nazwali tak syna, byłoby to raczej kiepsko widziane :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry