reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla Maluszka :)

a moj wczoraj wpadł na pomysł Leszka... włosy mi staneły dęba na głowie...
czemuż on ma takie pomysły??????? moze jeszcze na drugie Jarek?;-)
swoja drogą imię Jarek mi się podoba, ale nie mogę, po prostu nie mogę....

Framama, z Twoich imion Maciej mi sie niestety zdecydowanie źle kojarzy, Karol ładnie - u nas niestety absolutnie nie da sie połaczyć z nazwiskiem bo czytając razem wyszedł by prawie stół z powyłamywanymi nogami:)

Kaj - w formie Kaj czy Kajetan?

Ostatnia edycja:
reklama
kora samo Kaj . nie Kajetan-Kajtek.
kora jak?Leszek:szok:
miałam kiedyś kolegę na studiach miał na imię Leslaw ,a nazwisko miał okropne.

kora samo Kaj . nie Kajetan-Kajtek.
kora jak?Leszek:szok:
miałam kiedyś kolegę na studiach miał na imię Leslaw ,a nazwisko miał okropne.

no ja tez zachwycona Leszkiem nie jestem... dramat po prostu... a chlop uparty straszliwie... już pomijam że wybiłam mu z głowy Eustachego! czekam kiedy wymyśli Bzdzisława, bo Spycigniew już też raz padł w żartach...
nie wiem co to będzie...
a on mi cały czas mówi, ze na zadne imię się nie chcę zgodzić... mówie mu, ze wymyśla Bóg wie co, a on na to że to po rodzinie... ja: cóż, tylko współczuć Twoim krewnym, ale własnemu dziecku nie mam zamiaru krzywdy robić
na co on: to zgódź się na Juniora...
Ja: nie i nie i nie...
i tak w koło... kosmos normalnie

damy radę... problem tylko bo zwracamy też uwagę na znaczenie imion i takie co nam się brzmienie podoba to mają znaczenie do kitu, a jak znaczenie ok, to albo brzmi kiepsko albo za nic nie pasuje z nazwiskiem...

Ostatnia edycja:
hehs u mnie też bedzie wojna o imie dla chłopaka.... moj men wymyslił KAROL.. a ja niebawidze tego imienia... wszystkie Karole co znam to takie "inteligentne inaczej"

Ja chyba tylko na Macieja sie zgodze... juz raz musiałam sie na Joanne zgodzic i plakalam po nocach, tym razem nie popuszcze.... musimy pojsc na jakiś kompromis...
Ja dziewczynka to na 100 % EMilia bedzie i tyle.

Framama... kochana ja cie nie chce straszyc.. ja jestem zdesperowanaja ci powiem,ze jak moj r sie uprze na Karola to pojde sama rejestrowac dziecko a potem podam go o ustalenie ojcowstwa.... nigdy sie na to imie nie zgodze mam tak złe "doświadczenie" hiihhi

nanulinko Eliza to bardzo ładne imie i rzadko spotykane :)

reklama
Czytam Was i mi ciarki po plecach chodzą. :-D Naprawdę nie możecie się dogadać z Waszmi mężczyznami i pójść na jakiś kompromis? Ja sobie nie wyobrażam wymuszać na W. coś, co jemu nie pasuje, on z kolei nie chciałby, żebym ja była niezadowolona. Mało to ładnych imion, że ciężko Wam się porozumieć? ;-)

Do góry