reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imie dla dziecka

Emanuel bardzo mi sie podoba ale nie dałabym swojemu tak na imię:)
Dobrochna bardzo oryginalnie i swojsko, a zdrobnienia sa słodziachne:) wszystkie

Liliana, Kornelia, Antosia (bardziej) to moje typy dla panienki
Moj drugi synek będzie ............Jonatan lub Szymonek ,Kornel albo Antoś

Ostatnia edycja:
reklama
witam ja myślę, że będzie chłopczyk Tobiasz, mnie jeszcze podoba się Jeremiasz, ale mężowi nie specjalnie a jesli dziewczynka to Alicja :)

Witam serdecznie, zastanawiamy się z mężem nad imieniem dla naszego maleństwa, nie wiemy jeszcze czy to będzie dziewczynka czy chłopiec. Które z tych imion Wam się podobają?
:-)
Dla dziewczynki: Nina, Laura, Nikola, Klara, Łucja.

Dla chłopca: Nikodem, Wiktor, Leon, Bruno, Piotr.

a to zaszaleję i choć dziecię juz mam wypowiem się:-D wg mnie na pewno nie Nikola:no: moje typy to Klara /jest prześliczne!/ i Łucja. choć tu akurat nie wiem, jak to zdrabniać..

niestety z chłopięcych mi akurat zadne do gustu nie przypadło. Nikosiów i Wiktorów sporo biega po placach zabaw. za to Piotr budzi moją niechęć przez to, jakich Piotrów znałam /nie obrażając nikogo - ja nie miałam szczęścia:-D/

podsumowując - Klara i Bruno.

reklama
Moje typy
Laura(Laurka)
Leon (Leoś, Leonek,Leo)

Z Piotrami tez mam złe skojarzenia
Nikola i Łucja odpada
Bruno, bardziej podoba mi sie Brunon
Reszta oki

Daj znać które wybraliście, może trafiłam

Do góry