dorka866
mamy lipcowe'08
hejka wszystkim.. U mnie jak będzie chłopczyk to będzie miał na imię Bartuś, ale o płci dowiem się już w środę:-) a jak dziewczynka to Julia. 3majcie się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
watek założony 11.2004
obecnie mamy 07.2008
wnioski
popularne imiona(20004 i obecnie)
chłopiec: Kubuś, Bartek,Kacper,
dziewczynki: Julka(masakra ile ich bedzie), Maja, Zosia, Zuzia, Wiktoria
Uwielbiam te "stare" imiona. Franek i Marysia to moje ulubione. Jednak mój m nie we wszystkim się ze mną zgadza:-(2008 nawrot do imion z przeszłości
Franek, Jasiek, Staś, Marysia.............(jestem za)
Bardzo sympatyczne imię i faktycznie nie można o nim powiedzieć, że jest dziwneMoj bzyczek jest Emil, mówimy Emilcio, Emilio, Emuś,
Nie popularne, nie "dziwaczne"
Takich imion wprost nie znoszę. Miałam w pracy kolegę, który robił ranking dziwacznych imion i nazwisk. I czasem się zastanawialiśmy, co powodowało rodzicami, którzy nadali dziecku takie imiona. Bo same powiedzcie jak to brzmi Inez Miednica albo Dolores Kapustaakurat
Jessica, Andżelika, Nicola i tym podobne odpadają.......................
moje pytanie zadaje z czystej ciekawosci:
-po co dajecie dwa imiona dziecku??