reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imie dla dziecka

Witam.Założyłam ten wątek prawie równo 4 lata temu:szok: i bardzo mi miło,że jeszcze "żyje":-D:-D:-D
Znów nas czeka wybór imienia,choć teraz jakoś tak bardzo nad tym nie dumam,wiem,że samo przyjdzie;-)
Ale chętnie poznam Wasze typy:tak:
Pozdrawiam.

reklama
Moja córka ma na imię Paula (nie mylić z Paulina ) teraz spodziewam się kolejnego maluszka :) i jakoś nie mam głowy do imion :( może najdzie mnie chwila zadumy i przyjdzie jakaś myśl...
A znacie jakieś stronki z imionami ??
Olivier jest bardzo łądne ale chyba właśnie zaczyna się an to imię moda tak jak było z Zuziami i Antosiami :)

My tez z coreczka nie mielismy problemu,Weronika od razu Nam obojgu przyszlo do glowy;-)A teraz jakos nie mamy weny, jeszcze dla dziewczynki to jako tako cos Nam sie podoba,np.:paulina,Sara...Ale dla chlopca?!!!Pustki w glowach!!!!!Dobrze,ze mamy jeszcze troche czasu:-D

Witam :-)
Ja przedwczoraj siedziałąm na necie i szukałąm imion ze względu że nie znam płci szukałam dla chłopca i dziewczynki .Jeszcze z mężem ich nie skonsultowałam i pewnie nie spodobają się jemu ale super pasują do naszego nazwiska ... Jakoś tka ładnie:-)
Czekam na wsze opinie !!!!
A wiec dziewczynka:
Bianka
Lidia
Stella
Tamara
Claudia
Lenka

Chłopczyk(tu mniejszy wybór jest :wściekła/y:)
Dominik
Emil
Jordan
Maksymilian/Max
Marceli/Marcel
Mateusz

Nadal szukam kolejnych przy pierwszym dziecku 2 miesi,ące szukaliśmy imienia nie jest wcale tak łatwo coś znaleźć

Ja bede wybierac sposrod ponizszej listy.
Dziewczynki (bom w ciazy blizniaczej jednojajowej):
Weronika , Amelia, Aurelia (amaz kategorycznie odrzuca, a mi sie podoba), Daria, Lilianna, Lidia, Anastazja, Ida, Luiza, Karla (sama nie wiem), Anita

Dla chlopcow:
Damian, Ksawery (moje ulubione, ale maz odrzuca), Leon, Adam, Daniel, Wit , Maciej, Aleks

Chetnie poczytac co sadzicie, bo moj maloznek wszystkie prawie odrzuca

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A my wybralismy odrazu dla naszego pierwszego maluszka z tym ze nie znamy płci i ja chciałam zeby chłopiec miał na imie
Kacper
a mój chłopak wymyślił imię dla dziewczynki
Julka

Ale tyle ładnych imion jest:) mam nadzieje ze maluchowi jak podrosnie bedzie sie podobac jego:-)

Hmm,z tych ostatnich list to mi się tylko podoba Ida,Amelia,Julka,Maciej,Kacper,Mateusz. No ale to rodzicom ma się podobać przecież.:tak:
Z tym,że Julek i Amelek w wieku mojego synka i młodszych jest zazwyczaj 3/4 placu zabaw,bez wzgledu gdzie jesteśmy.Jak leżałam z synem w ciąży w szpitalu to się urodziło chyba 7 Amelek:szok:
Umi,to dobrze,że dużo imion Ci się podoba,bo mi akurat się większość nie podoba:dry:

reklama
Do góry