reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dzidziulki

MariaOla tak Anna. :tak: :-) :-D
A tak serio to moj tata zrobil mojej mamie numer. Bo ja mialam byc Malgorzata, a On mnie zarejestrowal jako Anna Malgorzata. A Anna dal po swojej matce, czyli mojej Babci i zeby bylo ciekawiej obie mialysmy to samo nazwisko. Mieli ubaw ze mnie, bo jak sie nauczylam czytac, to zawsze u Babci znajdowalam kartki pocztowe zaadresowane do mnie, tylko, ze adres mi nie pasowal :dry: ;-)
Dlugo nie moglam pojac, ze Babcia nazywala sie tak jak ja. :-D

reklama
A ja już sama nie wiem jakie imię będzie miał mój synek...tyle się roztkliwiałam nad Maksymilianem (Max -pies rodziców), Mateuszkiem (na każdym rogu), i innymi, ze już sama nie wiem.....stwierdziłam , ze najpierw musze małego zobaczyć...a potem zadecyduję.:happy:

reklama
Do góry