reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dzidziulki

A mi sie podoba Krzysiu, Grzesiu, Kamil i Bartek no i Wiktor, ale cos duzo ich ostatnio.:eek:
A dla dziewczynki: Gaja, Wiktoria, Marta, Ela. :tak:

reklama
Z naszej listy imion dla dzieci są (ale są to imiona które podobają się mnie lub Maćkowi z osobna :-)):
Chłopiec - Marian, Emil, Edek, Eryk, Damian, Daniel, Dominik, Bogdan, Bruno :-D, Arkadiusz, Witold :laugh2:, Stefan i Sergiusz. My wybraliśmy Oczywiście Witusia, choć pierwotnie był Bruno :-D:laugh2:
Dziewczynka - Anastazja, Eliza, Gracjana :-D, Iga, Inga, Krystyna, Lidia, Weronika, Wera, Wiktoria. Moimi ulubionymi są Gracjana, Iga i Inga :laugh2::-D

Ja dalej nie wiem jak nasz synus bedzie mial na imie.
Piotrek mi powiedzial, ze sie dowiem, jak przyniesie mi akt urodzenia z USC po zarejestrowaniu. ;-)

no cóż, sęk w tym, że aph chyba nie bardzo ma wyjście, bo najprawdopodobniej będzie jeszcze w szpitalu... ale pomysł naprawdę diablo przewrotny.:frown:

Mój mąż też się śmiał, że mam mało do gadania na temat imienia, bo to on będzie rejestrował dziecko w USC. Na szczęście ma być dziewczynka, imie mamy na 100% pewniaka, problem byłby gdyby był syn, bo jemu się podoba Maksymilian i Albert (jakby nie było z seksmisji) a mnie ni w ząb te imiona nie pasują. Ale on się śmieje, że tak by podał :no:

reklama
no właśnie, więc czym ja się martwię, to Jarek będzie rejestrował maleństwo, więc jak będzie dziewczynka to on podejmie ostateczną decyzję.
ostatnio wahamy się między Anną (po mojej fantastycznej babci) a Nadią, choć czasem jeszcze myślimy o Julii lub Maji

Do góry