reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dzidziulki

reklama
Dzieki MariaOla Prababcia dozyła 100 moaj babcia ma 84 lata i chodzi jak szwajcarski zegarek :-) i mam nadzieje ze jeszcze pochodzi:tak: dorobila sie 13 wnuczat i 11 prawnuczat :-D mam nadzieje ze odziedziczylam po rodzinie mamy ta dlugowiecznosc:-D :-D :-D tylko te ich chlopy jakies mizerotki były:-D

Witamy Madziusie ;-)

tynka, zapytaj bebcie jaka jest rodzinna recepta na dlugowieczność :tak: i może nam zdradzisz, zebysmy też mogly oglądać swoje wnuki i prawnuki :-D

Witam kolejną styczniową mamę :-) Madziulka napisz coś więcej o sobie i Gracjanku:-D

PS. Gracjan to śliczne imię:tak: :-)

Madziusia witaj w naszych progach :-D Gracjanek mi się bardzo podoba. My mamy mieć synka - Witusia, ale gdyby urodzila się jednak córcia to będzie Gracjanka :-D

Moi rodzice nie dali mi i siostrze drugiego imienia i kiedyś uważałam, że ono wcale nie jest potrzebne. Teraz jednak wiem, że nasze dziecko będzie je miało - przynajmniej synek. Obiecałam Maćkowi, że na drugie synek dostanie imię po jego nieżyjącym już dziadku. Dziadek miał na imię Marian Andrzej. Ale które z tych dwóch imion Maciek zdecyduje się nadać to nie wiem. W sumie fajnie by było gdyby dał Andrzej, bo mój tata też ma tak na imię :-D

Kurcze dziewczyny, takiego mam czuja na chłopaka, że nie mam nawet imienia dla dziewczynki ..... martwi mnie to i niepokoi, bo ostatnio wciąż mi się śni, że mam właśnie dziewczynkę :szok: POMOCY ...... podsuńcie jakieś fajne, acz nieoklepane imię ....... :baffled:

Mnie się podoba Amelka (Mela, Melusia :-D ), Marcelka, Milenka. I wszystkie 3 imiona bardzo dobrze mi się kojarzą.

reklama
aha, zapomnialam jeszcze, ze przez moment usiłowałam wymóc na meżu Igę. Iga, - Igunia też strasznie mi się podoba. Ale mój chłop nie jest reformowalny. A teściowa by chyba zeszła na zawał.

albo np. Pola..

Do góry