reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dzidzi

A próbować aż do córy nie będe bo mojemu tesciowi wyszła za 4 razem a potem znowu dwóch chłopków he he

Ja miałam kiedyś pomysł, żeby próbować aż do sytuacji, kiedy będzie co najmniej parka każdej płci (bo ja mam samych braci, Mąż same siostry i wiemy, jak to jest, kiedy nie ma się rodzeństwa swojej płci ;)). Ale to się czasem może skończyć na astronomicznej liczbie, więc pomysł jest na razie w zawieszeniu ;) ;) ;)

reklama
4 siostry? Ale fajnie... Ja mam 2 braci i zawsze chciałam mieć siostrę... Całe dzieciństwo musiałam się bawić resorakami...:)

Tak kochana 4 z tym że jedna z drugiego małżeństwa mojego ojca,ale nie poznałyśmy jej :) Więc w sumie można powiedzieć że mam 3 ja najmłodsza nie licząc tej nieznanej :)

ja na drugim dziecku poprzestane. powiedzialam mezowi, ze zeby sie zdecydowac na trzecie, to musialbym miec domek z ogrodkiem. czyli ma czas jeszcze ok. 3 lata, bo ja po 35 roku zycia nie zamierzam juz miec dzieci ;))))

ja na razie o 3 tez nie mysle... i nie wiem czy sie zdecydujemy-my oboje z mezem mamy po 2 rodzenstwa. On mieszane a ja 2 braci i tez mi zawsze tej siostry brakowało

Ja jestem tez w drugiej ciąży, drugi Synek mi się szykuje na świat i jeżeli w ciągu najbliższych 5 lat nasza sytuacja materialna chociaż trochę się poprawi to z całą pewnością będziemy jeszcze starać się o siostrzyczke dla chłopaków... Marzenia...

Ja się cieszę, że wcześnie zaczęliśmy :) W tym roku kończę 24 lata, więc do 35 (później już bym nie chciała rodzić) jeszcze kupa czasu. A jak dobrze pójdzie, to przed trzydziestką się ze wszystkim uwiniemy ;) I tym sposobem jak dojdziemy do pięćdziesiątki, to najmłodsze będzie już na studiach, więc prawie samodzielne, a my zaczniemy drugie życie ;)
Nie ma to jak długoterminowe plany ;)

Tak trąbią wszędzie, że kobiety nie chcą mieć dzieci, a tu widzę, że znaczna część chciałaby nie musieć poprzestać na jednym ani na dwójce... Tylko te pieniądze...

reklama
Do góry