reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

ano nie wydaje mi sie koniecznie ze bedzie duza bo ja taka srednia jestem (168) i mój męzulo tez (176) a moja mama ma 172 ale stope 41 wiec pewnie po niej kajaki bedzie miała :-D

reklama
wzrost rodziców niekoniecznie idzie w parze ze wzrostem dzieci, doskonały przykład teściów. Teściowa 160, teść 175 a 3 synów od 180 do 192 (jeszcze córka się ostała, ale ma dopiero 13 lat, więc nie wiadomo ile jeszcze podskoczy ;-)) no i rozmiary butów to 45-47 :szok: więc coś chyba w tym jest ;-)

wzrost rodziców niekoniecznie idzie w parze ze wzrostem dzieci, doskonały przykład teściów. Teściowa 160, teść 175 a 3 synów od 180 do 192 (jeszcze córka się ostała, ale ma dopiero 13 lat, więc nie wiadomo ile jeszcze podskoczy ;-)) no i rozmiary butów to 45-47 :szok: więc coś chyba w tym jest ;-)
oj tak zgadzam sie z Mata:tak:

ano nie wydaje mi sie koniecznie ze bedzie duza bo ja taka srednia jestem (168) i mój męzulo tez (176) a moja mama ma 172 ale stope 41 wiec pewnie po niej kajaki bedzie miała :-D
Gluszku to Ty wysokawa jestes,moj dziadek mial 210cm,a babcia 150cm,jak sie moje cioci syn urodzil to nie wiedzieli po kim on taki dlugi bo ciocia i wujek raczej niscy,a to pewnie po dziadku odziedziczyl wzrost:tak:

to musieli smiesznie razem wygladac jak 60 cm roznicy miedzy nimi było! A ja raczej nie wysokawa tylko średniawa. Wysoka to jest kobieta 175! a taka jak ja jest średnia.

Wojtuś 10, 250 i 77cm po ostatnich pomiarach.
Chyba drobniaczek po mamusi będzie,
a Marlenka mówiłaś, że taki duuuży,
chyba tylko takie zdjęcie...:happy2:
Bo ja tu widzę, że kobitki nawet wyższe od niego...

Wojtuś 10, 250 i 77cm po ostatnich pomiarach.
Chyba drobniaczek po mamusi będzie,
a Marlenka mówiłaś, że taki duuuży,
chyba tylko takie zdjęcie...:happy2:
Bo ja tu widzę, że kobitki nawet wyższe od niego...

Mejdia bo Wojtus naprawde wyglada jakby mial 2 latka,no i z buziaczka taki powazny:-)nio;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Widze że dzieciaczki rosną ślicznie:-D u nas ostatnie pomiary to 11,650 g i 83 cm:blink: a Zuzia ciężka jakby dwa razy tyle wazyła. Ciekawe po kim odziedziczy u nas wzrost po mnie (160cm) czy po M ( 183cm) bo stope jeszcze troche i w moim rozmiarze będzie miała :-D ja noszę 35,5 :-D

Do góry