reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ile ważą nasze dzieci

ano nie wydaje mi sie koniecznie ze bedzie duza bo ja taka srednia jestem (168) i mój męzulo tez (176) a moja mama ma 172 ale stope 41 wiec pewnie po niej kajaki bedzie miała :-D

reklama
wzrost rodziców niekoniecznie idzie w parze ze wzrostem dzieci, doskonały przykład teściów. Teściowa 160, teść 175 a 3 synów od 180 do 192 (jeszcze córka się ostała, ale ma dopiero 13 lat, więc nie wiadomo ile jeszcze podskoczy ;-)) no i rozmiary butów to 45-47 :szok: więc coś chyba w tym jest ;-)

wzrost rodziców niekoniecznie idzie w parze ze wzrostem dzieci, doskonały przykład teściów. Teściowa 160, teść 175 a 3 synów od 180 do 192 (jeszcze córka się ostała, ale ma dopiero 13 lat, więc nie wiadomo ile jeszcze podskoczy ;-)) no i rozmiary butów to 45-47 :szok: więc coś chyba w tym jest ;-)
oj tak zgadzam sie z Mata:tak:

ano nie wydaje mi sie koniecznie ze bedzie duza bo ja taka srednia jestem (168) i mój męzulo tez (176) a moja mama ma 172 ale stope 41 wiec pewnie po niej kajaki bedzie miała :-D
Gluszku to Ty wysokawa jestes,moj dziadek mial 210cm,a babcia 150cm,jak sie moje cioci syn urodzil to nie wiedzieli po kim on taki dlugi bo ciocia i wujek raczej niscy,a to pewnie po dziadku odziedziczyl wzrost:tak:

to musieli smiesznie razem wygladac jak 60 cm roznicy miedzy nimi było! A ja raczej nie wysokawa tylko średniawa. Wysoka to jest kobieta 175! a taka jak ja jest średnia.

Wojtuś 10, 250 i 77cm po ostatnich pomiarach.
Chyba drobniaczek po mamusi będzie,
a Marlenka mówiłaś, że taki duuuży,
chyba tylko takie zdjęcie...:happy2:
Bo ja tu widzę, że kobitki nawet wyższe od niego...

Wojtuś 10, 250 i 77cm po ostatnich pomiarach.
Chyba drobniaczek po mamusi będzie,
a Marlenka mówiłaś, że taki duuuży,
chyba tylko takie zdjęcie...:happy2:
Bo ja tu widzę, że kobitki nawet wyższe od niego...

Mejdia bo Wojtus naprawde wyglada jakby mial 2 latka,no i z buziaczka taki powazny:-)nio;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Widze że dzieciaczki rosną ślicznie:-D u nas ostatnie pomiary to 11,650 g i 83 cm:blink: a Zuzia ciężka jakby dwa razy tyle wazyła. Ciekawe po kim odziedziczy u nas wzrost po mnie (160cm) czy po M ( 183cm) bo stope jeszcze troche i w moim rozmiarze będzie miała :-D ja noszę 35,5 :-D

Do góry