reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
oj tak ale wiesz jakie to przykre jak mówisz komuś że ma rok i miesiąc a on tak wyglada to ludzie zawsze mi dogadują tylko nie liczą tego że on się duży urodził :blink:
Ja się nie smuce tylko kręgosłup mi już wysiada :-p

Kurde to niezłe macie olbrzymy - moja 3letnia Marysia nosi rozmiar 98 czasem 104!!!! WOW - no tak ale ona 14,5 waży ale stopę ma za to gigantyczna bo nosi 26!!! :-D a Michała tak mi wyciągnęło ze szoka ani jednej fałdki nie ma tylko taki ubity jest cały. I urosla mu stope tez - 21 numer, musiałam mu kupic drugie sandały bo te kupowane w kwietniu juz za małe!!!:szok:. I w ogóle to urósł bardzo juz mi z 86 zaczyna wyrastac powoli wiec chyba jest bardzo wysoki.

no nie pisałam ze ma dużą ;-) tylko ze mu urosła, w sumi ma mała stope jak na takiego duzego faceta, Marysia jak była jego wzrostu i wagi to juz miała 22. Tylko pisalam ze Marysia ma duza stope bo ona taka duza wcale nie jest :-)

reklama
Do góry