reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ile ważą nasze dzieci

a moj Bruno schudl...6tyg temu bylo 11500 a dzis 11300 :eek:ale to chyba przez zabki i "bieganie" w ta i z powrotem:-D

reklama
michał mi w ogóle przestał przybierac :-:)-( 1 IV ważył 10700 a 18 maja 10800. Ale co cie dziwic jak jest na diecie do tego biega od rana do nocy. Baardzo go wyciągneło. Choruje mi non stop, razem z Marysią zresztą, jak nie jedno to drugie. Od świat mieli - zapaenie krtani, i 3 przeziebienia. Własnie teraz 3 przechodza. Wszystkie trzy bez temperatury, tylko mieli katar, potem kaszel, Michałowi przechodziło bez leków a Marysia kaszlała jak gruźlik i musiała brac Eurespal. Teraz znowu jej szybko przechodzi a Michał sie meczy okropnie. W ogóel na zamknietym wam napisze jak bede miała chwile jaki chorror przechodze od miesiaca z Miśkiem. Nie do uwierzenia jakie lekarze to patałachy!

Ło matko kochana moja Nadia waży 11,3 kg :-D:-D a ciuszki tak na 86 kupuje, rozm. buta 21 - no coments .
Wczoraj była ważona ale już nie mierzyła jej pani
Nadinka to identycznie tak jak Dobrusia - dorodna pannica :-D

Brunko zgubił kilogramy i dogonic nie może :rofl2: spokojnie, nadrobi, a teraz jest przeciez tyle ciekawszych rzeczy niz jedzenie ;-)

Nie napisałam ze wzrostu ma na pewno ponad 80 cm bo z 86 mi powoli wyrasta. Na 92 juz mu czasem ubieram ciuchy lub na 18 miesiecy. A je 5 razy dziennie 150-200 ml nutramigenu z kleikiem ryzowym wiec sobie chlopak nie poszaleje z jedzeniem. Ale to dopiero 2 tygodnie jest na takiej drastycznej diecie. Przedtem jakdł jak smok - 3 flaszki po 180-200, jablko z banenm 200 ml i zupe 300 ml i nic nie przybierał! Teraz to mi pewnie schudnie. Ale mam nadzieje ze jeszcze tydzien, max dwa i bedzie mógł jesc z powrotem normalnie.

reklama
Do góry