reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
Adas jakie wlosy:szok:cudne:-)mojemu blondaskowi chyba jeszcze z rok beda takie rosnac:-DLimba wspolczuje nocnego karmienia, u nas tez sa 2:dry:

Super dzieciaczki.
U Olka jakoś wszystko powoli idzie. Liczba zębów zero. Mówi tylko mama. Zaczyna stać bez trzymanki. Tylko wagę nadrobił 10.720kg

mata-kow no rano najpierw raczkiem do siłowni i za chwile słychac stekanie.Cwiczy jak tata i steka przy tym przeokrutnie.Ubaw po pachy.
wilmek no trafia mnie z tym jego jedzeniem.W dzien tez wypija 3 flachy,tak wogóle to Adas nie lubi jesc,jedynie banan,jabłko i żurek w kazdej ilosci.Reszta pluje i sie złosci.Moze jest głodny i dlatego cała noc dopomina sie o mleko.Sama nie wiem,pije sojowe bo na inne ma alergie.
daruuunia3 -Adas tak jak tata i siostra i mamusia wiernie kibicuje FCLiverpool:-):-):-):-):-)

reklama
Dzis bylam z Maja u lekarza i okazalo sie,ze Maja z wagi ciezkawej zrobila sie waga lekkawa;-)
Przez 2.5 miesiaca przybylo jej tylko 400gram,czyli wazy teraz 9.4kg.Za to wzrostem poszla ladnie w gore,bo az 4cm jej przybylo-teraz mierzy 72cm:-)

Do góry