reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
Ja ważyłam się wcześniej na domowej wadze z Olą i bez , różnica jest około 300 g bo wychodziło 8 a wazy 7 700

A ja Wam powiem, że mi tak wygodnie z tym, że Staś jest raczej lekki. W tym wieku Wojtek ważył ok. 9 kg i już nie byłam w stanie nosić go w nosidle na brzuchu. Na pół roku na wycieczkach nosiliśmy go już w takim dużym nosidle na plecy. A Stas przy nim jak piórko!:-)

A ja Wam powiem, że mi tak wygodnie z tym, że Staś jest raczej lekki.!:-)
Wiesz co tezbym wolala zeby Wojtek byl lzejszy. Noo ale on je normalnie jakos duzo. Poprostu tak przybiera na wadze.mam nadzieje ze jak zacznie raczkowac chodzi to przystopuje. Moj kregoslup juz zaczyna wysiadac a ja go nosze sporadycznie Tylko jak musze.

:no:
noo i tez na to czy dziewczynka czy chlopiec Dziewczynki zreguly powinny byc mniejsze nawet maja inne siatki centylowe.

no fakt :)

A ja Wam powiem, że mi tak wygodnie z tym, że Staś jest raczej lekki. W tym wieku Wojtek ważył ok. 9 kg i już nie byłam w stanie nosić go w nosidle na brzuchu. Na pół roku na wycieczkach nosiliśmy go już w takim dużym nosidle na plecy. A Stas przy nim jak piórko!:-)

eno nie ja tam lubie nosic 9 kg!!!!!:-D:-D:-D Bosze Marysia jak miala tyle kilo to juz łaziła wiec w ogóle jej nie nosiłam. zreszta jego tez malo nosze ale jednak trzeba go z łózeczka wyjac, po schodach zniesc.... A gwiadze Marysie tez trzeba zniesc po schodach bo - mamo nie mam siły i nózki mnie bolą.....

Weronika była cięższa ale ja byłam młodsza chyba to na dłuższe trasy to się z Olą w nosidełku nie piszę a z Weroniką chodziłam po lesie , na grzyby i jakoś mnie kręgosłup nie bolał jak teraz

reklama
magdalenka ale trzeba by jeszcze wziasc pod uwage ile kto wazyl przy urodzeniu. Bo jak np. dziecko wazyło 3 kg a teraz wazy 9 a inne przy urodzeniu 4,5 np - no to jest roznica nie?

a popatrzcie Ola Kasi była przeciez duza przyurodzeniu a teraz leciutka panienka ;-)

Do góry