reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
To moj Mateuszek w porownaniu do waszych dzieci jest malusi.Ale urodzil sie w 36 tyg.(2640g i 46 cm)Teraz ma 6 miesiecy i wazy 6740g i ma 65 cm.Bardzo pomalu przybiera na wadze i niezbyt szybko rosnie.:-(

Nie przejmuj się pewnie jest drobnej budowy ciała a poza tym teraz dzieci sa bardzo ruchliwe i spalaja dużo energi a tym samym kalorii jeszcze przybierze na wadze :tak:

To moj Mateuszek w porownaniu do waszych dzieci jest malusi.Ale urodzil sie w 36 tyg.(2640g i 46 cm)Teraz ma 6 miesiecy i wazy 6740g i ma 65 cm.Bardzo pomalu przybiera na wadze i niezbyt szybko rosnie.:-(
To chyba Cię pocieszę :tak: Moja Ola urodzona 2 dni po terminie, waży obecnie około 6700 :zawstydzona/y:. Trochę nadrabia przez ostatni miesiąc - uwielbia kaszki, kleik i obiadki ze słoiczków... ale początkowo było ciężko z przybieraniem, nie przepadała za jedzeniem ;-). Pediatra mówiła że mała od początku bardzo ruchliwa, więc nie ma czym się martwić. Pozdrawiam!

Mój Kuba też do dużych nie należy. W czwartek był ważony i waży 7200. Kacper niby byl pulchniejszy z wyglądu od niego a w tym samym czasie ważył 7800. Kuba jest chyba drobnej kości (po mamusi);-) A jaki długi jest nie wiem bo u nas nie mierzą. Klata i główka po 44. Wydaje mi się że trochę przez rota zmizerniał i do tego te kupki jeszcze teraz. Ale mam nadzieję, że nadrobi.

A Waszym dzieciaczkom gratuluję sukcesów wzrostowych i wagowych

reklama
Do góry