reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

Gratuluję sukcesów wzrostowych wszystkim maluszkom. My idziemy w środę na szczepienie to dopiero wtedy się okaże ile waga wskaże;-):-) Ttroszkę mi się zrymowało;-)

reklama
No,rosna nam malenstwa:-)
Maja,jak miala 5 miesiecy wazyla juz 8kg i miala 63cm,a teraz idziemy na wizyte kontrolna na poczatku stycznia to sie dowiemy,jak rosnie.
A nastepne szczepienie mamy dopiero jak skonczy roczek.

Oj rosą te Wasze dzieciaczki. Ciekawe ile Kuba waży? Zapominam ciągle kupić baterie do wagi, a tak to bym wiedziała mniej więcej No nic do środy jakoś wytrzymam. Ostatnie szczepienie i następne w czerwcu. ufffff

gratulacje dla czerwcowych grubasków:-)

Mój Mikoś raczej waga lekka:-D choć na chwile obecną nie wiem ile waży..szczepienie miał mieć w tym tygodniu i na pewno do końca miesiąca mieć nie będzie...zobaczę jakie zasady panują w nowej przychodni:happy2:

reklama
Ja sprawdziłam wagę Weroniki i jak miała 6,5 miesiąca to ważyła 9 650 , głowa 44 , klata 45 :szok: Ola za tydzień kończy 6 miesięcy i waży 7 700:szok:

Do góry