reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
agacinko mata tylko pogratulować tak dorodnych maluchów:-)
mój maluszek troszku wolno przybiera ale podobno taka jego natura:tak: jak dla mnie grunt że spokojny i najedzony:-D

Agacinko, Mata nie zapominajcie o Michałku - jak miał 4 tygodnie ważył juz 5500!!!! A teraz obstawiam grubo ponad 6 kg. :) Także jest szansa ze jest największy... To znaczy największy to on jest na pewno bo ma juz ponad 66 cm wzrostu. Własnie on jest po prostu taki duży - wszyscy się mnie pytają czy on ma juz ze 4 miesiace......Bardzo mnie rozśmieszyło jak któraś z was napisała o nim Pudzian hihi, w sumie racja - taki z niego strongman

Hihihi no to ładnie nam rosną te nasze maluszki, zapomniałyście kobity o mojej Majuśce :-D ona w 8 tygodniu życia ważyła.... 6100:zawstydzona/y: ,waga wyjśćiowa 4170 no i dziewczyna długa 61cm a teraz ile mierzy nie wiem ale w ciuszki już tylko 68 się mieści:-D jak tak dalej pójdzie to ja zniknę :-D zgubiłam 21kg i mam nadzieje że jeszcze 6 kg mi jakoś zniknie:-)
zamówiłam sobie wagę dla niemowląt, będe chyba dziewczyne regularnie ważyć albo cyca zrobie na "minuty" :-D takie żarłoczki:tak:

No to ładnie rosną maluszki :tak::-)

Dla Dobrusi 68 ubranka są w sam raz, a niektóre, w zależności od firmy, 68 już są za małe :baffled: potem wrzucę zdjątka jak mała leży na przewijaku (ledwo się mieści :szok:)

Cóż mój Jasio też już niezły klocek - 7 kg - śpiochy 68 już za małe więc nosi już rozm. 74 bodziaki 68 jeszcze ok ale za tydzień trzeba będzie wymienić garderobę :-D

no dziweczyny pieknie wam dzieci rosmą. Moje starsze jak miały 6 miesięcy to warzyły po 7 kg. Wasze dzieciaczki to rekordziści:-):-):-)

reklama
Do góry