reklama
Dziewczyny,
Mam do sprzedania śliczny fotelik z bazą może któraś potrzebuje:
MAXI COSI CABRIO FIX BAZA FAMILY FIX - GWARANCJA (3525708229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mam do sprzedania śliczny fotelik z bazą może któraś potrzebuje:
MAXI COSI CABRIO FIX BAZA FAMILY FIX - GWARANCJA (3525708229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
rachel223
Zaangażowana w BB
+ 16kg, 10 dni po porodzie zostało 4 kg do wagi wyjściowej
Jejku, jak tak patrzę
na te Wasze posty to ogromnie zazdroszczę i jestem pod wrażeniem! Ja przed ciążą bliźniaczą ważyłam 58kg...poród cc w 36 tyg... waga, hmm, uwaga! 92kg! Co daje 34kg na plusie!
Dzisiaj, rok i 3 dni po porodzie zostało nadal 8kg+ i za diabła zrzucić tego nie potrafię, ehh...
na te Wasze posty to ogromnie zazdroszczę i jestem pod wrażeniem! Ja przed ciążą bliźniaczą ważyłam 58kg...poród cc w 36 tyg... waga, hmm, uwaga! 92kg! Co daje 34kg na plusie!
Dzisiaj, rok i 3 dni po porodzie zostało nadal 8kg+ i za diabła zrzucić tego nie potrafię, ehh...
karola88
Fanka BB :)
Witajcie,jak dawno mnie tu nie było...u mnie waga 39tc +16kg...został jeszcze 1kg do wagi sprzed ciąży
Przytylam 12kg, 2 dni po porodzie na minusie było 8kg, 3 tygodnie po porodzie wrocilam do wagi wyjściowej.
Wszystko dzięki diecie cukrzycowej, którą musiałam stosować w ciązy. Ani razu nie miałam zgagi, niestrawności, zaparć.
Nie zrobil mi się nawet jeden rozstęp na brzuchu czy na cyckach. Brzuszek trochę mam jeszcze odstający ale to dlatego, ze jeszcze macica się nie obkurczyla.
Jak skoncze karmić piersią też będę stosowala te zasady odżywiania, bo to dieta zdrowego człowieka :-)
Wszystko dzięki diecie cukrzycowej, którą musiałam stosować w ciązy. Ani razu nie miałam zgagi, niestrawności, zaparć.
Nie zrobil mi się nawet jeden rozstęp na brzuchu czy na cyckach. Brzuszek trochę mam jeszcze odstający ale to dlatego, ze jeszcze macica się nie obkurczyla.
Jak skoncze karmić piersią też będę stosowala te zasady odżywiania, bo to dieta zdrowego człowieka :-)
molamennai
Początkująca w BB
Hej dziewczynki Jestem w 13 tygodniu ciąży bliźniaczej dwujajowej. Jestem po badaniach prenatalnych i wszystko jest dobrze.Czekam na wyniki Pappa. Jedno mnie martwi. Mam spory brzuszek i 4 kilo do przodu. Z natury jestem osobą szczupłą, filigranową i martwi mnie szybki przyrost wagi. Czy to normalne w ciąży bliźniaczej? Czy jednak nie powinno się tak tyć szybko. Moja lekarka mówi że to normalne, jednak chcę się upewnić a w necie średnio mogę coś wyszukać o tym ile inne mamy bliźniaków przybierają na wadze do 13 tygodnia. Odezwijcie się proszę... Buziaki
reklama
Ja 165cm wzrostu
Waga poczatkowa 49kg
Teraz 30tc 60kg
Ciaza blizniacza
Waga poczatkowa 49kg
Teraz 30tc 60kg
Ciaza blizniacza