reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
A mnie chyba sie zmniejsza. Agao nie martw sie,po porodzie zajmiemy sie wlasciwa pielegnacja ciala. Teraz mozemy sobie pozwolic na wszystko. Wczoraj i dzis Dzidzia chyba chciala slodyczy,wiec zjadlam mnostwo sliwek w czekoladzie i z pol paczki landrynek.

no to ok
ja niecałe 4kg do 16,3 tygodnia

chętnie bym połaziła z brzuchem na jakiś basenik ale niestety po basenie często łaapię infekcję ::)
narazie jestem przy spacerach ok 50minut dziennie + sprzątanie w domu od przyszlego tygodnia spacery na uczelnię :mad:

Dziewczyny! Z tego co tutaj czytam to możemy sobie wszystkie pogratulować- trzymamy jeszcze formę ;). Ja też się chwalę - 1,8 kg w 14 tygodni :)

ta przeklęta "pomarańczowa skórka" wrrrrrrr,aż mnie korci,aby posmarować się jakimś kremem.....jeszcze tylko 5 miesięcy................

mi też zrobił się cellulitis którego już nie miałam i aż mnie kusi zeby posmarować się galenicem który stoi na półce ;)

reklama
No a kto Wam broni się smarować ??
Mnie napoczątku bardzo wyszedł cellulit ale teraz już go tak bardzo nie widać...
Brzuszek i piersi smaruje codziennie i rozstępów też narazie nie mam i oby tak zostało ...

Do góry