reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Azik! patrzę na to zdjecie i patrzę i jestem w szoku! Niesamowite że tak szybko udało Ci się zrzucić kilogramy. Figurka piękna :)

reklama
A ja od poczatku ciazy przytylam tylko 1.3 kg i nie wiem czy mam sie cieszyc,czy martwic,bo chyba normalnie ze kobiety w ciazy tyja,nie?? Ale w sobote bylam u lekazra swojego i on powiedzial ze badania stwierdzily ze waga nie ma zbyt duzego znaczenia dla malucha,tylko raczej dla nas.Bo dziecko i tak sie bedzie rozwijalo,obojetnie czy przytyjemy 10 czy 25 kilo pod czas ciazy.

a mój mówi że jednak trchę trzeba wrzucić kg tyle że jedne tyją od początku inne na samym końcu tyje się w zależności od ilości i jakości posiłków a ilość kg zależy od podtawowej przemiany materii która dla każdego jest indywidualna
moja kumpela do 5 miesiąca nie tyła wcale za to później to narobiła

ja dorzuciłam 4 kg w 4 miesiące :)

Betina, nie koniecznie dużo przytyjesz, ja poprzednio przytyłam 9 kg. Tyłam bardzo regularnie od trzeciego miesiąca, dwa miesiące były po 1,5 a reszta po kg. Jadłam dużo, tylko tyle, że ja nie bardzo lubię słodycze (oprócz lodów i ptasiego mleczka :) ) i może dlatego też nie tyłam.

reklama
Do góry