reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

jak na razie to smarauję się tylko oliwką,bo słyszałam,że cremy antycelulitowe nie są polecane kobietom w ciąży....niestety :(

reklama
ja używam Mustelę oliwkę albo oliwkę w kremie Penatena dla dzieci, a te środki na cellulit większości wnikają dość g łęboko i nie chcę zaszkodzić dzidzi - piszą że niewskazane takie kosmetyki w ciąży

Ja też wysłałam dzisiaj moje słońce po Mustelę. Ale jak go znam, to z całą pewnością coś pomyli i będę musiała pójść sama:)
moje ciało zachowuję się bardzo dziwnie, bo brzuch mam już fajniutki a nie przytyłam ani grama- schudła mi za to pupa i odnóża:) ale to akurat mnie cieszy..

kosmetyki i faceci = ciężka sprawa ja mojego wysyłam jak sama nie mogę albo z poprzednim pustym opajkowaniem albo z ulotką inaczej nie ma szans na to co chcę

nigdy jak razem jesteśmy nie używaliśmy mydła w koste zawsze było w płynie zawsze naprawdę zawsze
kiedyś wieczorkiem się skończyło zadzwoniłam do mojego lubego i mu powiedzziałam : "kochanie kup mydło" kupił jakieś dziadostwo w kostce - ale wina była moja bo nie zaznaczyłam mu,że w płynie

vichy - gluco block - czy jakoś tak i pani w aptece i lekarz nie miał nic przeciwko...
ale to było 2 lata temu... teraz już nie mam kasy na takie drobiazgi ;)

Ja antycellulitowych preparatów teraz nie stosuję, wolę nie ryzykować. Za to Mustelę bardzo sobie chwalę.
A wczoraj na wadze u gin - znowu 1 kg do przodu od zeszłej wizyty, czyli książkowo :)

pytia pisze:
Ja antycellulitowych preparatów teraz nie stosuję, wolę nie ryzykować.

A czym tu można ryzykować ??
Chyba nie za bardzo rozumiem...krem jak krem i wszystkie na cellulit można stosować...
Pierwsze słyszę aby ktoś miał obawy przed stosowaniem kremu na cellulit w ciaży..to tak jakby nie stosować kremu na rozstępy ::)

reklama
wodniczka czytalam ze kremy "ANTY C" sa niewskazane dla kobiet w ciazy zawieraja kofeine i retinol ktore przenikaja do plodu........tyle wiem co wyczytalam,i nie kazde kosmetyki sa wskazane np.nie mozna tych preparatow z kwasami owocowymi

Do góry