reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

jak na razie to smarauję się tylko oliwką,bo słyszałam,że cremy antycelulitowe nie są polecane kobietom w ciąży....niestety :(

reklama
ja używam Mustelę oliwkę albo oliwkę w kremie Penatena dla dzieci, a te środki na cellulit większości wnikają dość g łęboko i nie chcę zaszkodzić dzidzi - piszą że niewskazane takie kosmetyki w ciąży

Ja też wysłałam dzisiaj moje słońce po Mustelę. Ale jak go znam, to z całą pewnością coś pomyli i będę musiała pójść sama:)
moje ciało zachowuję się bardzo dziwnie, bo brzuch mam już fajniutki a nie przytyłam ani grama- schudła mi za to pupa i odnóża:) ale to akurat mnie cieszy..

kosmetyki i faceci = ciężka sprawa ja mojego wysyłam jak sama nie mogę albo z poprzednim pustym opajkowaniem albo z ulotką inaczej nie ma szans na to co chcę

nigdy jak razem jesteśmy nie używaliśmy mydła w koste zawsze było w płynie zawsze naprawdę zawsze
kiedyś wieczorkiem się skończyło zadzwoniłam do mojego lubego i mu powiedzziałam : "kochanie kup mydło" kupił jakieś dziadostwo w kostce - ale wina była moja bo nie zaznaczyłam mu,że w płynie

vichy - gluco block - czy jakoś tak i pani w aptece i lekarz nie miał nic przeciwko...
ale to było 2 lata temu... teraz już nie mam kasy na takie drobiazgi ;)

Ja antycellulitowych preparatów teraz nie stosuję, wolę nie ryzykować. Za to Mustelę bardzo sobie chwalę.
A wczoraj na wadze u gin - znowu 1 kg do przodu od zeszłej wizyty, czyli książkowo :)

pytia pisze:
Ja antycellulitowych preparatów teraz nie stosuję, wolę nie ryzykować.

A czym tu można ryzykować ??
Chyba nie za bardzo rozumiem...krem jak krem i wszystkie na cellulit można stosować...
Pierwsze słyszę aby ktoś miał obawy przed stosowaniem kremu na cellulit w ciaży..to tak jakby nie stosować kremu na rozstępy ::)

reklama
wodniczka czytalam ze kremy "ANTY C" sa niewskazane dla kobiet w ciazy zawieraja kofeine i retinol ktore przenikaja do plodu........tyle wiem co wyczytalam,i nie kazde kosmetyki sa wskazane np.nie mozna tych preparatow z kwasami owocowymi

Do góry