reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

jak tylko znajdę centymwetr to się zmierzę przed miałam 62cm w pasie teraz mogęę o tym zapomnieć moja talia zanikła ;D
nawet mężuś stwierdził że tyję właśnie tu

reklama
A mój Grzesio ma ze mnie ubaw, bo zaczyna rosnąć mi "druga bródka" ;D, co przy całej postawie i jeszcze niewielkim brzuszku trochę komicznie wygląda. Oglądam ją codziennie i staram się trzymać głowę wysoko ;) żeby nie było widać. Hehehe

a ja już do metra dobiegam w brzusiu ;)
no ale przed miałam raptem 84... to tylko 12 cm, ale w miesiąc przybyło mi 8 cm

łatwiej niedługo będzie mnie przeskoczyć niż obejść..

z Piotrkiem miałam podobnie... potrezbowałam potem 1 miesiąca na powrót do normy (z zapasem 3 kg)

Ja to miałam z Jackiem lekko, bo tylko 9 kg przybyło i 84 cm w pasie miałam :). Teraz jakoś szybciej przybywa. :( Ale najlepsze jest to, że po roku ważyłam 6 kg mniej niż przed ciążą.

aga jak bedziesz miała takiego zarłoka jak ja, to możesz nawet szybciej. ja karmiąc jadłam 2-3 obiady dziennie ;) i chudłam w oczach, sama fałdka na brzusiu to i owszem - trzeba było poćwiczyć a z tym po cc musiałam poczekać ,alel brzusio iu tak był malutki - później tylko wzmocniłam mięsnie ćwiczeniami.

pytałąm w weekend znajomego ile przytyła jego żona w ciąży stwierdził że nie dużo z 45kg na 68 kg to chyba sporo co? teraz 1 miesiąc po orodzie ma 5 kg do zrucenia to i tak nieźle też bym tak chciała

agao. prezstań martwić się wagą, nawet jak ci zostanie 5 kg to i ta\k będziesz szcęsliwa ;)

to zdjęcie 5 tygodni po porodzie Piotrusia (tak wygladałam również 3 miesiące temu ;) ) - bo ogólnie to szkieletorek nie jestem, nie byłam i pewnei nie bedę.... - ta w złotej sukience

a przytyłam 14 kg (w chwili zdjęcia mam 3 kg na plusie)

reklama
Do góry