reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

wodniczka, chodzi o to, że nie wszystkie kosmetyki, ze względu na skład chemiczny, są bezpieczne dla płodu. Te specjalistyczne na cellulit zawierają silne, aktywne substancje wnikające nie tylko w skórę, ale dużo głębiej - to może dzidzi zaszkodzić, bo przez łożysko płód będzie chłonął te substancje chemiczne.

reklama
Ja nigdy o czymś takim nie słyszłałam...a nie biorę zdyt powaznie tego co piszą w gazetach czy ksiażkach...wiele moich kolezanek stosowało takie kremy i nic im nie było...
Gdyby tak wierzyć we wszystko co piszą to nic by Nam nie możnabyło robic...
Ale niech każdy ma swoje zdanie...ja mam własnie takie

wodniczka, a p[ijesz alkohol i palisz papierosy?
to na podobnej zasadzie, same intuicyjnie wiemy, że niektóre rzeczy w ciazy sa nie wskazane, np witaminka a, czy alkohol, czy retinol czy ibuprom...

jak ma się wybór, to po co ryzykowac, wystarczy zapytać sie w patece, co jest wskazane co nie i wybrać odpowieni antycellulit - naciagacz pieniędzy - niczego więcej (tak na marginesie), żadnen dermtolog nie potwierdzi skuteczności tych leków (no chyba że mu firma kosmetyczna duuuzo zapłaci ;) )

ja gorąco polecam na cellulitis z czystym sumieniem ELANCYL firmy GALENIC taki zielony w podłużnej dużej ampułce (zużyłam 3 opakowania) ale efekt świetny, super działa do tego świetnie pachnie i rewelacyjnie się wchłania

przetestowałam już dużo środków o różnych cenach firmy CLEANIC ,SHISEIDO , OCEANIC, VICHY, GUAM, i jedyny sensowny to Galenic 150 zł za opakowanie ale warto :)

reklama
Do góry