reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Azik! patrzę na to zdjecie i patrzę i jestem w szoku! Niesamowite że tak szybko udało Ci się zrzucić kilogramy. Figurka piękna :)

reklama
A ja od poczatku ciazy przytylam tylko 1.3 kg i nie wiem czy mam sie cieszyc,czy martwic,bo chyba normalnie ze kobiety w ciazy tyja,nie?? Ale w sobote bylam u lekazra swojego i on powiedzial ze badania stwierdzily ze waga nie ma zbyt duzego znaczenia dla malucha,tylko raczej dla nas.Bo dziecko i tak sie bedzie rozwijalo,obojetnie czy przytyjemy 10 czy 25 kilo pod czas ciazy.

a mój mówi że jednak trchę trzeba wrzucić kg tyle że jedne tyją od początku inne na samym końcu tyje się w zależności od ilości i jakości posiłków a ilość kg zależy od podtawowej przemiany materii która dla każdego jest indywidualna
moja kumpela do 5 miesiąca nie tyła wcale za to później to narobiła

ja dorzuciłam 4 kg w 4 miesiące :)

Betina, nie koniecznie dużo przytyjesz, ja poprzednio przytyłam 9 kg. Tyłam bardzo regularnie od trzeciego miesiąca, dwa miesiące były po 1,5 a reszta po kg. Jadłam dużo, tylko tyle, że ja nie bardzo lubię słodycze (oprócz lodów i ptasiego mleczka :) ) i może dlatego też nie tyłam.

reklama
Do góry